2014/03/03

Hei kevät!?


Kevät tuntuu nyt taas aavistuksen kaukaisemmalta. Lunta sataa ja maa on ihan valkoisena. Viikonlopun auringosta ja keväisestä säästä ei enää ole jälkeäkään. Lauantaina pesin meidän pihakiveystä painepesurilla ja haravoin lehtiä nurmikolta...
Mehikasvi sai seuraa. Lauantain kevätfiiliksissä kävin ostamassa muutaman uuden viherkasvin ja kimpun eucalyptuksenoksia. Nuo kyllä näyttävät ihan erilaiselta kuin edelliset eucalyptukset, mutta tuoksu on kyllä ihan sama. Isosta kimpusta riitti sohvapöydälle, näihin pieniin maljakoihin ja vessaankin vielä! Meidän vessa on usein tosi lämmin, kun sijaitsee ihan uunin vieressä. Eucalyptus taitaa haihduttaa eteerisiä öljyjään lämpimässä tehokkaammin, joten vessakimppu antaa kivasti raikasta tuoksua:)

Lasimalja kynttilöineen sai väistyä metallisen jakkaran päältä syrjempään ja tilalle tuli uusi viherkasvi (ei mitään tietoa mikä kasvi kyseessä). Jos sen saisi juhannukseen asti pidettyä elossa? Näyttää tosi trooppiselta, tarkoittaakohan se että sitä pitää kastella paljon?

Huomenna lupaan laittaa teille lisää tuolikuvia! Nyt täytyy mennä ruokkimaan perhe ja ehkä katsomaan eilen kesken jäänyt jakso House of Cardsia. Taisin jäädä heti koukkuun...
Niin se vaan taas on maanantai jo hyvällä mallilla. Mukavaa viikkoa kaikille ja erityisterkut kaikille uusille lukijoille! Ihan mahtavaa että olette löytäneet tänne <3 !

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuo asetelmasi! Taisi tulla kukkakauppareissu ja operaatio eucalyptuksenoksien etsintä huomiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Nuo eucalyptukset on siitäkin kivoja, että ovat tosi kestäviä ja iso kimppu niitä maksaa alle vitosen!

   Poista
 2. Mä en voi olla ihailematta näitä sun kauniita kuvia ja kaunista kotia :) Jotenkin saat kuviin aina sellaisen rauhallisen tunnelman, josta minä pidän! Kyllä olen onnellinen, että blogisi löysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta, sydäntä sykähdyttävästä viestistä <3! Tulin tosi iloiseksi.

   Poista