2014/03/29

Kierrätyssisustusta

Sisustajan mieli kaipaa koko ajan jotakin uutta ja vaihtelua. Edullinen ja ekologinen tapa sisustaa on tehdä se kierrättämällä. Äitini ja isäni muutettua loppuvuodesta uuteen kotiin, heiltä jäi ylimääräiseksi lehmäntalja. Minä sen halusin meille, vaikka etukäteen en tiennykään minne sitä edes laittaisin. Ensin se oli hetken tv-huoneessa mutta taitaapa kuitenkin jäädä pysyvämmin makuuhuoneeseemme.
Kierrätys on vaarallista, se lähtee helposti rönsyilemään. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan... Yksi huone saa uutta ilmettä ja sieltä jää ylimääräiseksi matto. Se löytää paikkansa seuraavasta huoneesta jossa maton vaihdos vaatii myös muita muutoksia... Kierre on pian valmis. Ja saattaahan siinä loppujen lopuksi käydä niinkin, että pian matot ovat jälleen omilla tutuilla paikallaan? Se ei kuitenkaan haittaa, sillä hauskintahan tässä kaikessa on kokeilu, testaus ja vaihtelu. Se nimittäin pitää mielen virkeänä!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos:) Erityisen kivaa siinä oli se, ettei maksanut euroakaan. Kiitos taas ä+i (voitte korvauksena tulla noutamaan meiltä pari harmaata nukkamattoa:D).

   Poista
 2. Ihana talja! Täällä on ongelmana lähinnä se, että keittiöön pitäisi hankkia uudet matot ja sen jälkeen olen jo ajatellut luopuvani eteisen kaapista ja sitten ongelmana on, että mitä siihen tilalle vai muutanko kokonaan järjestystä jne jne.. :) Ihania pulmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, samanlaista ongelmaa siis muillakin havaittavissa:D

   Poista
 3. Voi ihanuus tuota taljaa. Se on minullakin ollut välillä haaveissa, ei tosin ole sijoituspaikkaa meillä tällä hetkellä, enkä raaski ostaa. Keksisin varmaan paikan, jos ilmaiseksi saisin...Mahtavia kyllä tuollaiset kierrätyslahjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vastaavanlaista kierrätystä pitäisi yrittää hyödyntää enemmänkin! Toivotaan että joskus joku kierrätystalja löytyy sinullekin:)

   Poista
 4. Hieno talja! Näinhän se monesti menee, kun yhtä paikkaa muuttaa, niin muutkin tilat pääsevät mukaan kierteeseen...sisustaminen on kuin palapeliä...yhden palan kun siirtää, niin...Onneksi kierrättämällä homma pysyy budjetin kannalta hanskassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tällaiset kierteet on välillä kyllä ihan hauskoja, kunhan homma ei vain ihan kokonaan lähde lapasesta. Joskus nimittäin sellainenkin riski on olemassa:D

   Poista