2014/03/21

Raitamekko

 
 
Lomapakkailut tehtiin pienessä paniikissa lähtöä edellisinä kahtena päivänä. Talvisäilöön pakattujen kesävaatteiden etsiminen meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, niin hyvään jemmaan olin vaatteet piilottanut. Lapset olivat virahtaneet iloisesti ulos monista viime kesän vaatteista ja tähän vuodenaikaan ei vielä kaupoista oikein kesävaatteita meinannut löytää. Onneksi muutama uusi t-paita, shortsit ja trikoomekko saatiin metsästettyä.
Koska lomamme oli aika sataprosenttisesti altaalla/hotellialueella löhöilyä, ei kovinkaan fiinejä vaatteita tarvinnut mukaan etsiä. Muutaman uuden rennon kesävaatteen hankin ennen matkaa ja yksi ostoksistani oli Hilfigerin raitamekko. Ihanaa joustavaa neulosta, yksinkertainen malliltaan ja toivoakseni moneen tilanteeseen sopiva. Tätä voisin kuvitella hyvin pitäväni kesällä töissäkin esim. ballerinojen kanssa.
 Mitenkäs teillä muilla, joko alkavat vaatepuolen kevät- ja kesäuutuudet houkutella? Itselleni ainakin iskee vastaavanlainen uudistusvimma kuin sisustuspuolellakin. Kaikki talven rytkyt tuntuvat tunkkaisilta ja vaatekaappia tekee mieli raivata uuteen freesimpään kuosiin.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Toivotaan auringonpaisteisia vapaapäiviä kaikille:)

2 kommenttia:

  1. Sama vaatekaapin freesauksen tarve on iskenyt tännekin! Lasten jutut alkaa olla jo kuosissa, seuraavaksi se kamalin osuus eli oma vaatekaappi. :D Ihana mekko! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sitä tuntuukaan että talven aikana kaikki kevät- ja kesävaatteet jotenkin häviää? Sitä aina ihmettelee että millä ihmeen varustuksella muka edellisenä vuonna kulki:D

      Poista