2014/04/21

Arki 1/5

Sain Valkoisen Soihdun Viiviltä kivan haasteen, jossa on tarkoitus julkaista viiden päivän ajalta kuva arjesta. Hauska haaste, jonka voi toteuttaa monella eri tavalla. Julkaisuun saattaa päästä ne kaikista arkisimmat jutut tai sitten vaihtoehtoisesti seulan läpäisee vain ne kaikista kauniimmat ja ehkä hiukan kaunistellutkin kuvakulmat.
Päätin ainakin tämän ensimmäisen päivän tehdä kahdella kuvalla, eli yksi kuva ihan normiarjesta, ei mitään erityisiä kohokohtia etsien (vaikka täytyy myöntää että kyllähän tuo ensimmäinenkin kuva aika kohokohta on, lapsen riemu nimittäin), ja toinen taas vähän vitsillä ns. arkea värittäen.

Tässäpä tämän päivän kuvat:


Pienempi murunen hyppyharjoituksissa. Vauhtia riittää ja äidin sydäntä kylmää kun haluaisi tehdä voltteja ja kaikenlaista muutakin hurjaa.


Hehe, tässä kuvassa kunnon fiilistelyä; täydellinen kevätsää, siivottu terassi ja lasillinen kylmää juotavaa. Tällaistahan tämä arki joka päivä on;).

Haastan mukaan Riden ihanasta Metsolassa-blogista.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että otit osaa arkihaasteeseen! Mua kanssa hirvittää välillä katsoa, kun pomppimiset trampalla menevät hieman liian hurjiksi, käääk! Eilen juuri trampoliini kaivettiin varastosta ja tänään on pieninkin (1 v 8 kk) siellä ottanut ensimmäiset pomppunsa ja kyllä on hauskaa (etenkin siis pikkuisella, ei niinkään äidillä):D

    Huippu fiilistelykuva! Hyvä sää, siivottu terassi sekä lasillinen kylmää juotavaa; arkea parhaimmillaan:)!

    VastaaPoista