2014/04/12

Yöpöydällä - Tallinnan tuliaiset

Viime viikonloppuna kävin työkavereiden kanssa pyörähtämässä Tallinnassa. Kaupunkihan on oikeasti ihana ja täynnä mielenkiintoista nähtävää, harmi että meillä oli aikaa maissa vain muutaman tunnin verran. Siksipä tuliaissaldokin oli aika laihanlainen, välillä ehkä ihan hyväkin niin!


Yöpöydälle päätyivät ihanan Joik-sarjan tuoksukynttilä (Magus uni, kauniita unia) sekä pirteän piparminttuinen huulivoide. Erityisesti huulivoiteen pakkaus miellytti esteetikon silmää ja ehkäpä eniten sen takia sen mukaan nappasin. Huulirasvat ovat muutenkin hyödyke joita ei voi koskaan olla liikaa. Niitä pitää olla kotona, työpaikalla, laukussa, meikkipussissa, yöpöydällä ja missä nyt vaan tarve voisi iskeä.

 

Toivoisin että kosmetiikan ulkonäköön panostettaisiin enemmänkin. Kyllä minun täytyy tunnustaa että jos kahdesta muuten tasaväkisestä tuotteesta pitää valita, valinta osuu väistämättä siihen tyylikkäämpään pakkaukseen.

                                                                    
                                                                                ///

Lauantai aamupäivä meni koulussa. Tokaluokkalaisemme koululla oli tänään avoimet ovet ja siellähän sitten istuttiin koko perhe oppitunteja kuuntelemassa, urheilukentällä kierroksia kävelemässä (kävelykierroksilla kerättiin varoja ulkoilualueiden kunnostamista varten) ja virpomavitsoja askartelemassa.Huomenna molemmat tytöt taitavatkin suunnata virpomakierrokselle, joten vitsatehtailun tuotoksille on tarvetta:)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

-Liina

1 kommentti:

  1. Itse omistan vain yhden huulirasvan ja se on hukassa aina! :) joten niitä kyllä tarvitsee! Tuo pakkaus miellyttää myös omaa silmääni, hienoja löytöjä!

    VastaaPoista