2014/04/22

Arki 2/5

Valkoisen Soihdun Viiviltä saamani arkikuvahaaste jatkuu toisen päivän kuvilla. Tarkoituksena on siis julkaista joka päivä yksi kuva arjesta, ja itse toteutan tätä (ainakin vielä tänään) siten, että toinen kuva on valittu kuvaamaan sitä kauniimpaa puolta arjesta ja toinen taas tarjoaa hiukan enemmän realismia.

Tänään oli täydellinen kevätsää ja se mahdollisti balleriinojen ulkoilutuksen. Kuvassa näkyvä pari on  viime kesän alesta ostetut Stylesnobit. Yleensä en kovin paljoa suosi kimallusjuttuja, mutta näiden balleriinojen timantit ovat mielestäni vastustamattoman ihanat!


Kuvittelin työasuni olevani kovinkin tyylikäs, kunnes iltapäivästä huomasin sukkahousujen rikkoutuneen. Ärsytys sentään! Tykkään pitää hameita ja mekkoja, mutta sukkiksia vihaan. Ihan vielä en sentään kehtaa kulkea paljain säärin, joten näitä inhokkeja joutuu sietämään vielä jokusen viikon.
Kaiken lisäksi olin niin laiska, etten edes vaihtanut ehjiä sukkahousuja tilalle, vaan yritin piilotella työpöytäni takana suurimman osan päivästä...


Tänään haaste lähtee Modernisti Kodikkaan Kertulle!

                                                                               ///

Mukavaa viikkoa, on muuten aika siistiä että huomennahan on jo keskiviikko!

-Liina


3 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Ja aina juuri ennen lähtöä tai vastaavassa tilanteessa huomaa silmäpaon. Mulla on samat ballerinat - ihanat silmälle ja hyvät jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sukkahousut saa pian jo heittää kesäteloille!
   Nuo baltsut on kyllä tosi ihanat. Mulle harvat balleriinat istuu jalkaan, mutta näiden kanssa jopa minäkin pärjään koko päivän!

   Poista
 2. Hih, ihana Liina ja rehellinen arkihaaste! Katsotaan mitä saan aikaiseksi ;)

  VastaaPoista