2014/04/30

Vapputervehdys

 
Viime viikonlopun tivolivierailun kuvin on hyvä toivottaa kaikille lukijoilleni riemukasta vappua!Lapset nauttivat vauhdin hurmasta ja minä nautin pääasiassa auringosta (ja vähän hattarasta).


Kuvat eivät siirry Bloggeriin jostakin syystä kunnolla vaan muuttuvat ihan ihmeellisiksi. En nyt jaksa alkaa asiaa selvittelemään enempää, mutta jos joku tietää mistä on kyse, otan neuvoja kiitollisuudella vastaan.

 
Oikein reipasta ja mukavaa vappua kaikille!
 
-Liina

12 kommenttia:

 1. Kiitos, vappuja sinnekin! :)
  Ei muuten edelleenkään päivity nämä postaukset automaattisesti mun lukulistalle. :( Joudun ne käydä erikseen sun blogin kohdalta katsomassa. Sen jälkeen ne ilmestyy, ja äskenkin ainakin 3 edellistä, joita en ollut nähnyt. Öö, missähän vika, apua!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plaah, olen ihan pulassa tän Bloggerin kanssa, kun ei oikein tunnu muutenkaan toimivan kunnolla (tai sitten en vain osaa käyttää). Toivottavasti saat päivitykset esim. Facebookin kautta, jos blogger ei kerran päivity normaalisti.

   Poista
 2. Ihania tivolikuvia! Meidän muksut vinkuvat tivoliin myös, joten ehkäpä pitää siellä joku päivä pyörähtää:) Iloista vappua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tivolit ja muut sirkushuvit ovat kyllä lapsille aina ihan ykkösjuttu:)

   Poista
 3. Tekin olitte tivolissa ja tuosta sun kuvasta mä tajusin, että mähän näin sut :) En vaan tosin tienny että se olit sinä :) Hyvää vappua!!

  VastaaPoista
 4. Viime viikonloppu olikin hyvä aika vierailla tivolissa. Tänään on niiiiiin kylmä, että me jätäme sen suosiolla nyt väliin.

  Rentouttavaa vappuilua teille!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut viime päivät vähän turhan viileitä tivolikäyntiä ajatellen. Toivottavasti lämpenisi ja ehtisitte tekin tuolla pyörähtää:)

   Poista
 5. Kannattaa tarkistaa ettei sulla ole käytössä automaattinen kuvanparannus bloggerissa! Mullakin joskus kuvat muuttuivat harmaaksi/ruskeaksi mutta kun otin sen pois käytöstä niin asia korjaantui :)
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti vinkistä! Täytyykin yrittää asetuksia tsekkailla tarkemmin.
   Kivaa sunnuntai-illan jatkoa myös sinulle!

   Poista