2014/03/08

Kalenteri


Olen monen asian suhteen vähän myöhäisherännäinen. Kuten esimerkiksi kalenterin hankkimisen. Viime viikko on ollut melkoista kiitoa. Kiirettä on pitänyt sekä työ- että kotirintamalla. Stressi, sähläys ja monen asian hoitaminen yhtä aikaa aiheuttavat itselläni aikamoista huonomuistisuutta. Siksipä päätin viimeinkin laittaa esille kalenterin, josta näkee helposti yhdellä silmäyksellä viikon huomioitavat tapahtumat kuten työmatkat, lapsen rastastukset jne.


Kalenterin printtasin ihanasta Valkoinen Harmaja -blogista. Kiitos paljon Suvi! Printatut sivut laitoin Claes Ohlssonilta ostamaani kirjotusalustaan. Se taasen on liimattuna kaksipuoleisella tarralla jääkaapin kylkeen. Jokainen kuukausi on näppärästi omalla lehdellään ja aina kuukauden vaihtuessa voi kuluneen sivun nappaista pois ja alta löytyy seuraava.


Luulen että pelkkä kalenteri ei arkikaaosta taltuta, mutta onpahan nyt jossakin edes näkyvillä tärkeät ja muistettavat päivämäärät. Puhelimen kalenterissahan ne kaikki on myös, mutta kyllä tuollainen printattu yhdellä silmäyksellä näppärästi koko kuukauden näyttävä versio on kuitenkin minun mielestäni parempi. Ja onhan tuo ihanan selkeä ja ainakin omaa silmää miellyttävä sisutustelementti myös:)

19 kommenttia:

 1. Meilläkin katsoin parhaaksi printata perheelle kalenterin, molempien aikuisten sähköisen kalenterin lisäksi. On se vaan jotenkin konkreettisempaa laittaa koko perhettä koskettavat asiat ihan paperille ja sähköisessä pysyvät sitten työasiat. Harmi vain, että nämä nätit graafiset kalenterit ovat kauniimpia ilman merkintöjä ;)

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olet oikeassa ettei tuohon meinaa raaskia mitään merkintöjä tehdäkään:D

   Poista
 2. Meillä ollaan selvitty vielä ilman näkyvää kalenteria. Osin ehkä siksi, että olen kotiäiti. Tuo Suvin kalenteri on kyllä niin upea, että ihan sen näyttävyyden vuoksi se olisi kiva olla esillä! Olenkin siitä vinkannut myös ystäväpiirilleni. Kaikki ovat tykänneet, ei ihme! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on PAKKO olla kalenteri. Sellainen jossa on PALJON tilaa kirjoittaa. Tämä mamma on niin lahopää, että ei muista mitään ilman kalenteria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenterin lisäksi mulla on paha tapa kirjoitella tärkeitä asioita post it -lappuihin. Työpöytä etenkin on tapetoitu niillä... Tuntuu että kohta saa oman nimensäkin kirjoittaa johonkin ylös, eli aikamoista alkavan keski-iän dementiaa on täälläkin havaittavissa;)

   Poista
 4. Meillä sama kalenteri. Siirrän joka kuukausi vanhan sivun viimeiseksi, on sitten helppo kopioida vanhoista sivuista synttärit talteen taas ensi vuoden kalenteriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä idea! En meinaa ikinä muistaa kenenkään syntymäpäiviä...

   Poista
 5. Voi että, onpa kiva kuulla että minun kalenterini on päätynyt teidän kotiin. :)
  Itse unohdan välilllä vaihtaa kuukauden. :P

  VastaaPoista
 6. Kalenteri on kyllä tarpeellinen. Itse käytän aina kännykän kalenteria, seinäkalenteri onkin lähinnä sitä varten että näkee helposti monesko päivä on :D
  Sulle on muuten blogissani haaste:
  http://vaihtelevastivalkoista.blogspot.fi/2014/03/ihanat-kamalat-ikeat.html
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 7. Luit mun ajatukset! Olen kaivannut simppeliä seinäkalenteria ja nyt se löytyi :) Täytyykin käydä Suvin blogissa hakemassa samanmoinen! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on myös tuo samainen kalenteri tulostettuna. Tykkään tosta ku se on silmällekin niin kiva :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Mä kans viime viikolla printtasin tuon kalenterin töihin :).

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä. Kävinpä minäkin tulostamassa kalenterin, tyylikäs on.T. Mami

  VastaaPoista