2014/08/27

Antaa vaan sataa ja tuulla!


Nyt saa vihmoa vettä, tuulla ja tuivertaa. Olen nimittäin varustautunut syksyyn! Johan noita kumisaappaita onkin jo tovi etsitty, maaliskuun lopulla jo niiden perään haikailin näin. Saappaanhankintaprojektihan nytkähti käyntiin alkukesästä, kun tilasin itselleni pitkävartiset Hunterit. Harmi kyllä, olen niin töppöjalkainen, että varret olivat aavistuksen liian pitkät. Olisivat olleet kyllä niin tyylikkäät! No, jalat ei tästä pitene, ja tajusinpa sitten että Huntereita on myös lyhytvartisia. Eihän ne ihan niin hienon näköiset ole, mutta saapashankinnassa käytännöllisyys sanelee aavistuksen ulkonäköjuttuja enemmän.
Saappaat tilasin xxl.fi -verkkokaupasta ja olivat mielestäni tosi edullisetkin!Pitkävartisemmat saappaat lunastaa ystäväni, joten ei tarvitse niidenkään myymisestä huolehtia. Palautusaika ehti nimittäin mennä umpeen kesälomilla (jolloin ei paljon kumppariasioita tarvinnut murehtia).


Olennainen osa syksyvarustusta on ihana ja pehmoinen huivi. Huiveja ei voi koskaan olla liikaa, etenkin kun niiden ihanuuden olen vasta ihan lähiaikoina tajunnut. Kovin montaa käyttökelpoista itselläni ei niitä olekaan, joten alimpana olevalle Becksöndergaardin villa-silkkihuiville oli enemmän kuin tarvetta. Sen löysin ihanasta Minzi-nimisestä kivijalkaputiikista. Jyväskylässä liikkuville suosittelen ehdottomasti vierailua tuonne, valikoimissa on aivan ihania vaatteita ja asusteita!
 

Nyt siis saa sataa, ainakaan ei heti varpaat kastu. Toisaaltaa mökillä on käynnissä kattoremontti, joten toivotaanpa sittenkin vielä toviksi kirpakan kuivaa syyssäätä.

Mukavaa keskiviikkoa!

-Liina

2 kommenttia:

 1. Syksyarsenaalin päivittäminen on täällä vielä edessä.. Kauniit nuo Hunterit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!
   Minäkin kyllä etsiskelen vielä syystakkia ja kenkiä. Toivottavasti ainakaan koko syksyä ei joutuisi pelkissä kumppareissa kulkemaan! :)

   Poista