2014/08/10

Olohuoneessa

Olohuoneeseen päätyi ison pullon kanssa samassa kaupassa tullut pärekori. Koriin uppoaa useampikin ylimääräinen (heh) sisustustyyny ja torkkupeitto. Kuvassa näkyvä on ihana puuvillainen, jonka löysin kahdeksalla eurolla alennusmyynneistä. Oliivipuu kaipaisi uutta ruukkua, jonne sen voisi kunnolla istuttaa. Nyt reppana on pienessä muoviruukussaan pärjäillyt koko kesän ja on varmasti ihan hyvä saada ympärille hiukan uutta multaa. Suojaruukkuna oleva peltinen ei varmastikaan ole riittävän vesitiivis, joten jokin kiva keraaminen tai betoninen (oi Granit, miksi olet niin kaukana!?) ruukku olisi etsinnässä.


Kulku olohuoneen kautta tv-huoneeseen on nyt mukavan avara ja väljä. Siksipä iso koivukaapikaan ei tähän alunperin suunniteltuun paikkaan päätynyt.

Tänään olisi tarjolla superkuuta. Toivotaan ettei pilviä kasaannu taivaalle liiaksi. Nyt näyttää vielä hyvältä. Päivä on taas ollut ihanan kuuma ja aurinkoinen. Tai no, veneretkellä satuttiin juuri sopivasti pienen sadekuuron kastelemaksi. Onneksi tämä loppukesäkin taitaa kuivata sen minkä kasteleekin!

Lempeää sunnuntai-iltaa ja reipasta tulevaa viikkoa!

-Liina


12 kommenttia:

 1. Tuo pärekori on tosi hieno! Sanomattakin lienee selvää, että viherryn kateudesta katsellessani teidän kaunista oliivipuuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi!
   Hehe, teidän oliivipuun kohtalo oli kyllä melko rankka. :D

   Poista
 2. Olen samaa mieltä, se Granit saisi kyllä saapua tänne seudullemme :)
  Pärekori on mainio!

  VastaaPoista
 3. Granit saisi todellakin tulla vähän keskemmälle Suomea. Niin kaunista taas ♥

  VastaaPoista
 4. Superkuu oli upea! Pyöräilimme Flow'sta kotiin ja katselimme upeaa mollotusta.
  Kaunis on tuo korikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Arvaas vaan olinko illalla niin väsynyt (ja yllättäen lasten kanssa on aina jotain säätöä) etten koko kuuta enää sitten muistanut...

   Poista
 5. Ihanat - niin oliivipuu kuin pärekorikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Pitää oliivipuuta kuvailla niin kauan kun se vielä kuvauskelpoinen on. ;)

   Poista
 6. Olen monta kertaa piipahdellut blogissasi ja nyt vasta huomasin etten ole kirjautunut lukijaksi. Nyt asia on korjattu :) Kaunis koti sinulla ja ihania yksityiskohtia on paljon :)

  Tervetuloa vierailemaan Heinässä heiluvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Laura!
   Kävin vastavierailulla ja liityin lukijaksi. Ihana blogi sinulla!

   Poista