2014/08/15

Tunnelmallisempi makuuhuone


Sitä ei haluaisi sanoa ääneen, eikä oikeastaan edes ajatella. Syksyä nimittäin. Silti se hiipii yhä lähemmäksi. Tuoksuu sateen jälkeen ja saa pimenevässä illassa sytytetyt kynttilät lepattamaan. Haikealta tuntuu luopua kesästä, se on ollut lämmin ja lempeä. Ihana.

Pimenevien iltojen myötä kotiinkin haluaa tunnelmallisempia sävyjä. Sänkyyn petasin puhtaan valkeat pellavalakanat, mutta "päiväpeitoksi" heitin tummanharmaan pellavalakanan tuomaan särmää muuten aika vaaleasävyiseen makuuhuoneeseemme.

Vaihdoin lehmäntaljan tilalle tummemman nukkamaton. Sopii mielestäni kivasti vaalean puulattian kanssa. Petroolinsininen torkkupeitto on ollut kesätauolla, mutta nyt tuntui sopivalta hetkeltä kaivaa se jälleen esiin. Vielä kun ehtisi päiväunia sen alla joskus nukkua...


Hain lähikukkakaupasta (no niinkuin täällä olisi enemmänkin niitä, hehe) harsokukkia. Ennen inhosin niitä, mutta yksinään näyttävät nyt kauniilta.

Huomenna juhlitaan pienimuotoisesti mieheni syntymäpäiviä. Pitääkin tästä lähteä imurin varteen ja petailemaan vierasvuoteita valmiiksi. Tiramisu ja sämpylät odottelevat myös tekijäänsä. Pyykkivuori on onneksi selätetty jo, joten eiköhän tästä ihan ihmisten ajoissa selvitä.

Ihanaa viikonloppua!

-Liina

21 kommenttia:

 1. Tosi kaunis makuuhuone! Syksy sieltä niin hiipii, mua vähän jo ahdistaa. Mutta yritän kovasti nauttia syksystä, onhan se pimeys, kynttilät ja tunnelmalliset illat aika kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Kieltämättä syksyn (ja etenkin sen masentavan marraskuun) vääjäämätön lähestyminen aiheuttaa täälläkin pientä ahdistusta, mutta täytyy nyt vielä nauttia näistä suhteellisen lämpimistä säistä ja mukavan hämäristä illoista vielä kun valoa tämänkin verran tarjolla on! :)

   Poista
 2. Ihana, kaunis makuuhuone! Ja onpa muuten nättejä nuo kukkasetkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Harsokukat on ihanan herkkiä, mutta tosiaan tykkään niistä vain noin yksistään. Muiden kukkien seassa vaikutelma on ihan erilainen. :)

   Poista
 3. Kaunista ja tunnelmallista! <3

  -piia

  VastaaPoista
 4. Ihanan rento petaus. <3 Ja harsokukat ovat tosi kauniita ja herkkiä. Minäkin tykkään niistä taas, vaikka jossain vaiheessa ne tuntuivat ihan mummomaisilta. Tai no jos ruusuihin yhdistää, niin ilme on heti eri. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Hehe, harsokukilla saa kyllä halutessaan tosi mummomaisen lookin. Näin yksistään ovat ihan kivoja. :)

   Poista
 5. Ihana petaus, tykkään todella paljon! Mukavia juhlia ja hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Juhlat sujuivat hienosti ja vähitellen täällä kaikesta hösötyksestä jo rupeaa toipumaankin;)

   Poista
 6. Syksyä on jo ollut vähän ikävä. Ihanaa kun illat pimenee ja tunnelmalliset sävyt valtaavat kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu suorastaan kielletyltä sanoa kaipaavansa pimeneviä iltoja ja syksyä. Nyt upean lämpimän ja aurinkoisen kesän jälkeen syksyn tulo tuntuu ihan mukavaltakin jopa. Hämärtyvät illat tuovat kyllä ihan erilaisen tunnelman mukanaan. :)

   Poista
 7. Oo, kaunis makuuhuone, tykkään! <3 Näyttää syksyisen kuulaalta. :)

  VastaaPoista
 8. Hauska huomata että muillakin alkaa säistä huolimatta syksy ja syksyn sisustukset olla mielessä :) Ihanan näköinen makuuhuone!
  - Mirka | Kauniit neliöt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! Koulujen alku, loman loppu ja vähitellen hämärtyvät illat alkavat ihan väkisinkin tuoda syksyistä fiilistä, säistä huolimatta (tänään on kyllä ihan kiitettävän syksyinen ilma ollut...).

   Poista
 9. Kaunis makkari! Ja siellä sitä sinistä nyt on, josta itsekin haaveilin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Sininen on kyllä mielenkiintoinen väri nyt. Itselläni on siitä 2000-luvun taitteesta saatu yliannostus, mutta näin pieninä annoksina se näyttää taas aika kivalta!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Aino-Kaisa! Kiva että olet löytänyt blogiini! :)

   Poista