2013/12/31

Alelöytö ilman funktiota

Viime postauksessa mainitsin, etten oikein koskaan alennuksesta mitään löydä. No nyt löysin! Tosin löytöni oli tällainen täysin järjetön juttu. Lasikupu mustalla puualustalla. Ei minulla edes ole mitään erityistä mitä tämän kuvun alle laittaisin. Ylipäätään en tiedä, mikä tämän kuvun alkuperäinen funktio on. Suojata jotakin erityistä pölyltä tai rikkoutumiselta, korostaa kuvun alle asetetun esineen kauneutta tai kalleutta? No, olipa se tarkoitus mikä tahansa, tällaisen vähän turhan mutta mielestäni kauniin sisustusesineen mukaani poimin.
Aika näyttää mitä sen alle päätyy.
Kuvassa näkyy myös jouluvaloista ja -koristeista riisuttu minikuusi. Se on vähän liian jouluinen ympäri vuoden esillä pidettäväksi, mutta eihän sitä nyt poiskaan henno heittää. Olkoon siis esillä niin kauan kuin elossa sinnittelee.
Kynttilän alla lepäilee joululahjani. Ensimmäinen sisustuskirjani! Ostin sen itse itselleni. Heh, sovittiin miehen kanssa ettei osteta toisillemme yhtään lahjoja. Tuo sopimus pidettiin, mutta hiukan sitä sitten kuitenkin kierrettiin ja molemmat ostivat itse itselleen lahjoja. Minä en omiani paketoinut, mies sen sijaan paketoi ja oli todella "yllättynyt" aattona kun pukki lahjoja hänellekin jakoi;)

 

Isompi kehys odottaa että ehtisin tehdä vierailun Aalto museoon. Itselläni on koko syksyn ollut tarkoitus siellä käydä ja jokin kiva Aalto-aiheinen juliste museokaupasta ostaa. Eilen jo meinasin sinne poiketa, mutta harmikseni maanantaisin se on suljettu. Jospa loppuviikosta töiden jälkeen sinne ehtisin?

2 kommenttia:

 1. Kaunis kupu, minäkin olen noita katsellut blogeissa ja lehdissä mutten ole vielä missään törmännyt, löytyikö läheltä? ;)
  Mukavaa uuttaa vuotta!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi kyllä, niinkin trendikkäästä paikasta kuin Asko;)
   Kivaa uutta vuotta myös sinulle:)

   Poista