2013/12/17

Pikkujouluratsastus

Eilen vietettiin pikkujouluja lasten kanssa tallilla. Ope ja kaksi työharjoittelijaa olivat järjestäneet tytöille tosi kivan pikkujouluteemaisen ratsastustunnin. Tytöt ratsastivat issikoilla ilman satulaa ja hepat oli puettu asianmukaisesti tonttuhattuihin ja punaisiin "töppösiin". Tunnilla kuultiin joulumusiikkia ja ohjelmaan kuului erilaisia leikkimielisiä kilpailuita. 
 

Kodassa paloi tunnelmallisesti tuli, tarjolla oli kuumaa glögiä ja hevospipareita. Pienempi tyttö viihtyi hyvin kodan ja kentän välillä seikkaillen.
Ja parastahan oli tietysti se, että pienempikin pääsi ratsaille. Hyvin rentoon tyyliin selässä istui, päässään karvahattu, tonttuhattu ja päällimmäisenä kypärä. Isosisko taluttaa ja äiti pyyhkii kuvaamisen lomassa kyyneleitä silmäkulmistaan. On ne jo isoja murusia!


Nyt kun vielä saisi kiireen ja stressin karistettua harteilta, tehtyä vain pakolliset työt ennen ansaitun loman alkua ja sitten rauhassa ilman hampaiden ja hermojen kiristelyä siirryttyä mökkitunnelmaan joulusta nauttimaan. Siinä loppuviikolle tavoitetta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti