2013/12/06

Arki-illan piristys - pikkujoulut!

Keskiviikkona vietin kolmen parhaan työkaverini kanssa pikkujouluja. Illan emäntä, ja itseasiassa toinenkin osallistujista, on tällä hetkellä töistä äitiyslomalla. Aika säännöllisesti pyrimme toisiamme lomailuista huolimatta tapaamaan. Meistä neljästä lähes kaikki ovat kohtuullisen kovia puhumaan, mutta eipä tuo haittaa, kyllä yleensä kaikki suunvuoron ainakin jossakin vaiheessa iltaa saavat:)
Illalla kun ajelin kotiin (juu, lasissa Hehkua, ei punaviiniä!), hymyilytti tuon tuosta. On kyllä aika ihanaa kun on tuollainen porukka samaan työpaikkaan kasaantunut!


Ystäväni kotiin on aina ihana mennä. Sisustusmaku osuu täydellisesti yksiin omani kanssa. Heillä on aina todella viihtyisää ja etukäteen jo tietää että heille on syytä mennä tyhjin vatsoin, sen verran herkulliset tarjottavat on aina olleet.

Keskiviikkona saimme nautiskella mm. saaristolaisleivistä, joiden päällä oli kylmäsavulohta, suolaisista joulutortuista, pipareista ja aurajuustosta, rockyroadeista ja lime-valkosuklaafudgesta.

 

Tänään vietetään itsenäisyyspäivää meillä kotona. Illaksi on suunnitteilla jonkinlaista illallisentapaista ja saamme kylään ihanan 4kk ikäisen kummitytömme perheensä kanssa.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2013/12/haaste-laukun-sisalto.html

    Kivaa viikonloppua:)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viivi! Tartunpa siihen heti huomenna kun saan valoisan aikaan kuvattua sisällön:)

    VastaaPoista