2013/12/30

Pientä uutta mökille

Muutamia kuvia mökiltä. Jalustaa ei tietenkään ollut mukana, joten harmillisen keltaisia ovat kuvat. Pimeyshän on ollut viimeisen viikon aikana ihan käsittämätöntä, edes keskipäivällä valo ei riitä. No, näillä mennään nyt. 


Joululahja siskolta. Kiitos <3. Ylemmässä kuvassa minä ja sisko mummolan portailla. Alemmassa minun palleroiset päiväkodin portailla kevätjuhlan jälkeen kuvattuna. 


Mökin keittiöön löytyi "alennusmyynneistä" matto. Minähän olen ihan surkea alennusmyynneissä, aina mukaan tarttuu normaalihintaista tavaraa eikä mistään alennuksista mitään tietoakaan. No, tämä matto oli jo lähtöjään niin edullinen ettei kovin paljoa tarvinnut tätä ostosta miettiä. Aiemmin keittiössä oli värikäs leveäraitainen matto. Se saa siirron lasten huoneeseen jonne värienkin puolesta paremmin sopii.


Sain anopilta jouluruusun. Johan sen edellisen ehdinkin kuolettaa. Mökillä ei ollut mitään hyviä ruukkuja, joten tämäkin sai paikan tiiviöpurkista ja on toistaiseksi vielä ihan voimissaan. Tuotiin se tietysti kotiin mukanamme. Valkoiset kukat ovat kauneimpia:)


Kivaa alkanutta viikkoa! Täällä vielä muutama päivä nautitaan lomasta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti