2014/07/11

Keski-suomalaisten sisustusbloggaajien tapaaminen - Ravintola Harmooni

Toukokuun lopulla kävimme keski-suomalaisten sisustusbloggaajien kanssa kiertelemässä vielä keskeneräistä Asuntomessualuetta. Kirjoittelin jo aiemmin Talo Luckista sekä Hennan tulevasta Deko 159 -kodista. Messualuekierroksen jälkeen tutustumisvuorossa oli ravintola Harmooni.

Harmooni sijaitsee loistavalla paikalla, aivan ydinkeskustassa Matkakeskusta vastapäätä. 
Paikan päällä yrittäjäpariskunnan toinen osapuoli, Riitta Halttunen kertoi meille upean jugend-talon historiasta, siitä miten arvokiinteistö päätyi heidän omistukseensa, sekä paikan remontista, joka vielä paikan päällä kierrellessämme oli kesken. 


Valmiita tiloja Harmoonissa olivat jo mm. kellariravintola sekä upea ylimmässä kerroksessa sijaitseva sali, jossa meille tarjoiltiin lasilliset kuohuvaa sekä pieni tervehdys keittiömestarilta.


Arvostan suuresti yrittäjäpariskuntaa, joka on herättänyt henkiin upean ja arvokkaan kiinteistön. Aika monta vastaavanlaista on tainnut saada aikoinaan purkutuomion, niin Jyväskylässä kuin muissakin Suomen kaupungeissa. Jugend ei tyylisuuntana ole itselleni se kaikista mieluisin (no onko muka funkiksen voittanutta, hehe), mutta olipa tyyli mikä hyvänsä, kun remontti ja sisustus tehdään aikaa  kunnioittaen, lopputulos on väistämättä upea. 

Kiitos kovasti, että pääsimme Harmooniin tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti