2014/07/30

Asuntomessuilla 1/3

Eilen pääsin asuntomessuille. On ollut suorastaan raastavaa lukea messupostauksia, kun itse ei ole aiemmin päässyt vastaavaa tekemään. Messukierros oli melkoinen juoksulenkki, aikaa kun oli vähän naftisti työpäivän päätteeksi. Jonkin verran skippasin kohteita ja yritin keskittyä niihin jotka ennalta olin arvellut mielenkiintoisimmiksi. Kuvia kertyi aika tavalla, vaikkakin kameran akku loppui vähän kesken kaiken.

Kuvattavia ihanuuksia oli vaikka kuinka paljon, joten jaan niitä useampaan postaukseen. Olette varmasti messukuvia nähneet jo kyllästymiseen asti, mutta itseäkin varten on mukava tallentaa muutamia eniten miellyttäviä juttuja.

Tässäpä yksi sisutuksellisesti kaunein kohde, Cube (kohde 2): 

Moderni skandisisustus maustettuna muutamilla marokkolaishenkisillä yksityiskohdilla osui kyllä minun hermooni aika kutkuttavasti! Kupari ei kyllästytä edelleenkään, vaan toi ihanasti lämpöä muuten kohtuullisen neutraaliin värimaailmaan. Paljaaksi jätetty hirsi, kauniisti kuultolakattuna oli todella miellyttävä pohja sisutukselle. Jos joskus talon rakentaisimme, hirsi voisi olla yksi vaihtoehto! Talo oli todella valoisa, kiitos jättimäisten ikkunoiden. Harmikseni en julkisivusta tajunnut ottaa kuvaa ollenkaan.

Messujen erikoisin ja taatusti mielipiteitä jakava kohde oli mielestäni Skammin talo (kohdenro 23).

Talossa oli erikoinen laattapinnoitettu julkisivu. Toi mieleeni edellivuoden messujen Majan jollakin tavalla, vaikka materiaali täysin erilainen olikin. Asuntomessujen kohteiden pitääkin mielestäni sisältää myös hiukan totutusta poikkeavia ratkaisuja, ja tässi oli yksi tosi hauska sellainen. 

Omaan makuuni Skammissa oli vähän liikaa puupintoja, eikä Marimekko myöskään ihan noin runsaasti käytettyna ole minun juttuni, mutta voisin kuvitella että tämän kohteen sisustus kyllä löytää kannattajansa. Skammin talossa oli paljon kivoja yksityiskohtia, kuten upeasti toteutettu kulmaikkuna ja vanerista tehtyjä kalusteita, joita DIY-henkisempi voisi ehkä omaankin kotiin toteuttaa.

Tässä ensimmäiset kaksi noston arvoista kohdetta. Arvaattekohan mitkä muut kaksi kohdetta nousivat omalla listallani korkealle?

-Liina 


2 kommenttia:

  1. Yllätys yllätys, juuri ne kaksi kohdetta mitkä itsekin nostin ehdottomasti parhaimistoon! :) Upeita koteja!

    VastaaPoista