2014/07/25

Ihmeellinen kesä


Huokaus sentään! Ollaan vietetty ihan mielettömän ihana vuorokausi vesillä! Kyllästytän teidät kuoliaaksi näillä veneilykuvilla, mutta nyt ei tarjolla oikein muutakaan ole. Pahoitteluni. Useamman viikon jatkunut hellejakso on vaikuttanut loman viettoonkin. Ei olla paljon muualla kuin veden äärellä oltu. Sateisemmalla ja viileämmällä säällä lomaohjelmakin olisi varmasti muodostunut hiukan erilaiseksi.Syksymmällä sitten sisustusintoilu saa taas enemmän valtaa, vähän jo sitä odotan itsekin.

Retkemme alkoi Luhangasta, jossa vene laskettiin vesille. Seuraava etappi oli Padasjoki, jonka jälkeen suunnattiin Kelvenne- nimiseen saareen, jossa oli aivan mahtava luonnonhiekkaranta! Paikka on veneilijöiden suosiossa, eikä syyttä. Ilta meni auringosta nauttien, grillaten ja uiden. Ah, oli aivan mielettömän hieno sää!

Aamulla syötiin rauhassa aamiainen ja grillattiin vaahtokarkkeja jälkiruuaksi. Niitä ei illalla muistettu... Jatkettiin matkaa Kuhmoisiin, jossa pidettiin tauko ennen paluumatkaa Luhankaan.
Reissu oli tosi onnistunut, säät tietysti näitä retkiä aika pitkälti määrittävät. Kiitos miehelleni, että meidän pesueen matkaan houkutteli. Itse olen vähän ei-erähenkinen, joten tällaiset retket jäisivät ehkä muuten minulta tekemättä.


Ihan loistava reissu oli taas! Ei voi olla kuin onnellinen ja kiitollinen, että näitä on tänä kesänä päästy jo useampi tekemään. On ollut ihan mahtava kesä!

Ihanaa viikonloppua!

-Liina

2 kommenttia:

  1. Veneily on parasta♥ Itsekin olen lapsena/nuorena viettänyt kaikki kesät veneillen ja satamasta toiseen veneellä ajellen, ihania muistoja! Haaveissa olisi oman veneen hankkiminen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onkin! :) Toivottavasti tekin pääsette pian venehaavetta toteuttamaan!

      Poista