2014/07/22

Mistä tietää, että loma lähenee loppuaan?

...siitä että on eletty kuin pellossa yli kolme viikkoa. Syöty jäätelöä ja mansikoita enemmän kuin laki sallii. Valvottu liian myöhään ja nukuttu liian pitkään. Pukeuduttu lähinnä uimapukuihin ja hellemekkoihin. Tehty pieniä reissuja, mökkeilty, veneilty ja oltu auringossa ihan liikaa.

Nyt alkaa tehdä jo mieli vetää päällensä jotain muutakin kuin ranta-asuja, nähdä tutut nurkat ja nukkua omassa sängyssä. On jo vähän ikävä tänne:


Pieni ero kodista tekee ihan hyvää. Tutut nurkat näyttävät ihan erilaisilta kun niitä ei ole hetkeen katsellut. Oma koti tuntuu entistäkin rakkaammalta.

Helteistä tiistain jatkoa!

-Liina

7 kommenttia:

 1. Moikka,mikä maali teillä on olohuoneessa? Etsimme juurikin omakotitaloomme sellaista peruspohjamaalia, joka ei ole valkoinen muttei pomppaa silmille. Ainakin kuvissa teidän seinät näyttää aikas hyviltä :) -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Liisa! Lähes kaikki sisäseinät on maalattu Sadolinin Maailman sävyt sarjan Nepal vaalealla. Ainoastaan tv-huone ja muutama tehosteseinä on maalattu Nepal mediumilla. Ei käytetty Sadolinin maalia, vaan sävytettiin toinen perusremonttimaali tuolla sävyllä.
   Ollaan oltu sävyyn tosi tyytyväisiä. Listat, ikkunanpokat jne. eivät näytä kellertäviltä tuon sävyn rinnalla, kuten helposti käy jos seinä on täysin valkoisella maalattu. Listattomuus ja mustat/puunsävyiset pokat sallisivat ihan valkoiset seinät, joka sekin aika upean näköistä voisi olla.
   Toivottavasti löydätte hyvän sävyn seiniin! :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä teillä ja teillä toteutettu juttuja, mitä mulla vasta muhimassa :) Ja vastauskin oli valmiina eli olisin kysynyt myös tuosta olkkarin seinämaalista. Meillä värisävyt prikulleen samat lattiaa ja listoja myöten ja olen kaivannut jotain "väriä" seinään jotta valkoinen tulisi esiin paremmin kun on jotain kontrastia.

  VastaaPoista