2014/01/14

Design Letters

 
 
Arne Jacobsen on yksi suosikkisuunnittelijoistani. Seiskatuolit ovat olleet pitkään yksi haaveeni ja paljon muutakin kelpuuttaisin kyseisen designerin jäljiltä kotiini. No, hintahan on noissa seiskoissa jonkinmoinen, joten kovinkaan kepein perustein ja vähäisellä harkinnalla sellaisia ei tule osteltua.
Design Letters -sarjaa sen sijaan saa vähäisemmälläkin rahallisella panostuksella. Kyseisiä kirjaimia meiltä jo löytyy, "kuntoiluhuoneen" oveen on liimattu mustin puisin kirjaimin vähän sarkastisesti "GYM". Heh, varsinainen kuntosali;) Crosstrainer sieltä löytyy ja muutama kahvakuula, eipä kovin paljoa muuta:).
Nyt on sitten gym-kirjainten lisäksi aakkos-keittiöpyyhekin! Keittiöpyyhkeitä meillä on jos jonkinmoisia, mutta monet alkavat jo olla niin kulahtaneen näköisiä ja pinttyneiden tahrojen läikittämiä, että oli jo aikakin edes pientä päivitystä saada. Pyyhe kun roikkuu aina näkösällä.

Pakkauksessa oli kaksi pyyhettä, toisen taidan lähettää piristyspostina siskolleni (ei lue tätä kuitenkaan, joten voin hyvin täällä sen paljastaa;)


5 kommenttia:

 1. Nuo on ihania, ostin itselleni joulun alla kanssa samat pyyhkeet! Ja ilona sai kannellisen purnukan pikku aarteita varten kummeiltaan joululahjaksi. T. Annukka

  VastaaPoista
 2. Kelpaisi mullekin! Kaverilta ostin ABCD-purnukan ja olen kovasti tykännyt, ainoa DL-aarteeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt minäkin olen saanut pakkomielteen DL - mukista tai purkista. Tuollainen ABCD-purkki olisi supercool vitamiinien säilytykseen:) Mukikin tulisi tarpeeseen työpaikalle kahvimukiksi. Käyttötarkoituksia näköjään keksii;)

   Poista
  2. Saa laittaakin aika paljon vitamiineja purkkiin, se on meinaan iso! Mulla on siellä tällä hetkellä tuikkuja. :)

   Poista