2014/01/19

Tuomisia Aalto-museosta

Eilinen iltapäivä vietettiin perheen (isompi tyttö puuttui kokoonpanosta, oli juhlimassa luokkakaverinsa synttäreitä) kesken Aalto-museossa vieraillen. Ihan nolottaa tunnustaa, etten ole siellä koskaan aiemmin käynyt, vaikka kovin sisustus- ja design-orientoituneeksi itseäni kuvailisinkin. No, niinhän se usein on, että joskus sitä vaan on liian lähellä...

Ihmeellisen moderneilta ja raikkailta 30-, 40- ja 50-luvulla suunnitellut huonekalut ja rakennukset näyttivät! Omassakin sisustuksessa pitäisi yrittää löytää ratkaisuja, jotka kestäisivät aikaa yhtä hyvin. Hinta kirpaisee ostohetkellä, mutta pidemmän päälle tuntuu kuitenkin järkevämmältä ja edullisemmalta hankkia klassista ja samaan aikaan modernia laatudesignia. Koko sisustuksen ei tietenkään tarvitse kallista design-tavaraa olla, mutta isommat ja pitkäikäiset hankinnat pitäisi yrittää tehdä siten, ettei parin vuoden päästä tee mieli hankkia uutta.

Museokierroksen jälkeen pyörähdettiin tietysti museokaupassa. Sieltä löytyi ystävälle syntymäpäivälahjaksi juliste. Tänään sen sain hänelle jo annettuakin, käytiin heidän tulevan talonsa tontilla makkaranpaistossa:)
Itsellenikin julisteen ostin, siinä onkin yksi haaveeni. Artekin 60 -jakkara kelpaisi itselleni paremmin kuin hyvin! Toiveena olisi kokonaan musta tai sitten koivuinen mustalla linoleum-kannella. Ai että, tuollaiselle jakkaralle olisi käyttöä niin monenlaista!


Juliste on jo hyvä alku. Ehkäpä joskus vielä saan aidon ja oikean tuolinkin itselleni:)

4 kommenttia:

 1. Mä en ole tainnut myöskään käydä Aalto-museossa. Pitäisi kyllä käydä! Ja tuo juliste on aivan ihana! Haluaisin omaankin kotiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään tuosta kanssa kovasti:) Seinälle en sitä vielä uskaltanut ruuvata, kun tuon alla olevan kaapin tilalle olisi tarkoitus löytää jokin vähän matalampi senkki tms.
   Sieltä museokaupasta olisin löytänyt yhtä jos toistakin ihanaa, mm. Muuton Crushed-kulhon:)

   Poista
 2. Heii! ollut kyllä upeaa auringonpaistetta, mutta MISSÄ LUMI???? t:sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kysymys! Hiihtokelejä odotellessa... Ärsyttävintä on jos kauheat kinokset tulee vasta maaliskuulla, kun jo aletaan toden teolla odottamaan kevättä.

   Poista