2014/01/21

Pakkaspiknik

Viikonloppu oli tosiaan aivan mahtavan aurinkoinen joten sunnuntai hyödynnettiin ulkoillen. Aamupäivällä käytiin luonnonjäällä luistelemassa ja iltapäiväksi ajeltiin ystäväperheen tulevan uuden talon tontille "piknikiä" viettämään. Eväinä oli makkaraa, vaahtokarkkeja, pillimehua ja keksejä. Aikuisille poksautettiin pullollinen kuplivaa aiemmin viikolla olleen ystäväni syntymäpäivän sekä tulevan oman syntymäpäiväni kunniaksi. Eikä muuten lämminnyt kupliva lasissa vaan kiirettä meinasi pitää ettei juoma jäätynyt lasiin...


Olipa mukava piknikretki! Ei se aina vaadi nurmikkoa ja vilttiä vaan vähän jäätävämmissäkin olosuhteissa ihan hyvät meiningit saa kivalla porukalla aikaiseksi.

Ai niin. Se mun syntymäpäivälahja saapui. Täsmällisesti virallisena päivänä. Nyt jo on paikoillaan roikkumassa ja kunhan osaan päättää kuinka paljon johtoa lyhennetään, fiksataan vielä lopullisesti siistimmäksi johdot sun muut. Johan tässä on jokunen kuukausi syötykin kynttilän tai kirkasvalolampun valossa... Ai että, valaisin on niin kaunis ja antaa tosi tunnelmallisen mutta teholtaan juuri riittävän valon. Tykkään!

Niin se vaan pyörähti tämäkin viikko reippaasti käyntiin. Loppuviikoksi onkin luvassa kaikkea hauskaa; possujuhlaa ja siskon ja avopuolisonsa vierailua muun muassa!

Kirpakkaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Vaikka onkin kylmää, niin lämmin fiilis huokuu näistä kuvista:)! Ja laitahan heti tosiaan kuvaa lahjastasi, kun olet sen kunnolla saanut paikoilleen:)!!! Synttärionnittelut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi kommentistasi sekä onnitteluista:)
   Viikonloppuun joudun odottelemaan, että saan kuvia otettua. Arkena ei vain ehdi valoisaan aikaan kuvaamaan koskaan:(

   Poista