2014/01/06

Seinän täyttöäKuvassa näkyy työtilamme ennen seinän täyttöä. Enpä tietenkään tajunnut ottaa kunnollista ennen -kuvaa. Tämä on otettu joskus aiemmin ja erilaisen valon kyllä huomaa hyvin kuvissa. No, tästä näkee kuitenkin hyvin, miten tyhjä työtilan seinä aiemmin oli.
Työtila sijaitsee ylä-aulassa, eli tuosta kaiteen oikealta puolelta aukeaa olohuoneen korkea tila. Ei ihanteellisin tila akustisesti, ovea ei voi siis sulkea jos haluaa rauhassa jotakin tehdä. Harvemmin onneksi kotona oikeita töitä tehdään, eli työtilan sijainti ei meidän tapauksessamme ole niin oleellinen juttu.

Melkein ostin jo String-hyllykön tuohon työpöydän vasemmalle puolelle, mutta muistin sitten että vanhasta kodista oli jäänyt käyttämättömiä tauluhyllyjä. Sellaisen tammisen mies sitten seinälle porasi. Siinä on hyvä pitää vaihtuvaa valokuvanäyttelyä tai mitä muuta siihen nyt haluaakaan esille asetella. 
  

Muutama muukin uusi kehys tuohon ylä-aulan seinään ruuvailtiin. Aiemmin siinä oli kaksi isoa valokuvasuurennosta (harmittaa etten tuota tummempaa varsinkaan käsitellyt millään tavalla ennen tilaamista ja tulostettuna kuva tummui vielä entisestään). Ne saivat seurakseen kaksi "printtiä". Mallin löysin joskus aikaa sitten jonkin nettikaupan printtivalikoimista ja mustalla tussilla apinoin vastaavat kartongille.
 Mielestäni aula-/työtila näyttää nyt hiukan viimeistellymmältä. Vaikka pieni miminalisti pyrkiikin välillä kovasti esiin, tykkään kuitenkin siitä ettei koti ole aivan paljas ja tyhjä.


Kimmokkeen tähän taulujen kiinnittelyyn sain Valkoisen Soihdun kollaasisuunnitelman innoittamana. Kiitos Viiville siitä että viimeinkin lattialla pyörivistä kehyksistä on edes osa saatu seinälle:)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, jos sait kimmokkeen minun tauluhässäköistä:)! Kiva juttu! Ja on kyllä aivan todella kaunis nyt tuo työtila! Tyylikäs, kotoisa ja viimeistellyn näköinen♥ Tykkään kovasti!!! Ja uusi banneri on myös hieno!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viivi:)
    Banneri ei tosiaankaan ole ihan sitä mitä toivoisin, mutta taidot ja aika ei riitä parempaan...

    VastaaPoista