2014/01/13

Temppurata ja kesän kaipuuta

Viikonloppuna raivailtiin Seijan kaatamaa mäntyä pois jäältä. Lapset käyttivät runkoa temppuratanaan:)


 
Vaihdoin myös lasten huoneeseen "uuden" maton. Vanha matto oli ikivanhasta karvalankamatosta leikattu palanen. Käytännössä tosi hankala, kun on niin paksu ettei ovi mahdu kunnolla menemään kiinni kun matto ottaa vastaan. Nyt on lattialla huomattavasti pirteämmän värinen ja käytännöllisempi räsymatto. Sopiikin mökkifiilikseen
Lastenhuoneen vanha matto
Uusi matto

Nyt kun talvi taisi viimeinkin tulla, voi aloittaa haikailemisen kesän perään. Talven kaipuu kun taisi olla ja mennä jo. Viikonloppuna mökillä hain metsästä mustikanvarpuja, jotka laitoin DIY-tuohimaljakkoon. Sen tekaisin viime kesänä hernekeittotölkkiä materiaalina käyttäen. Säilyketölkistä on moneksi:)
Kesällä tuohimaljakossa oli koiranputkikimppu. Melkein voi haistaa ja tuntea tuon keskikesäisen tuoksun! (Olis jo kesä...)
 
 


Talvista alkavaa viikkoa kaikille, kesänkaipuusta huolimatta!


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin jo haikailee kesää ja kevättä! Kaikki muut kun tuntuvat olevan niin innoissaan talvesta. Kiva on tietysti, että on kirkkaita päiviä, mutta liian kylmää minun makuuni. Kevät saisi tulla jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit blogissani:)
   Kevät olisi jo tervetullut, mutta yritän kovasti nauttia kaikista mahdollisista talven hyvistä puolista ennen sitä! Ristiriitainen vuodenaika, kaunis, mutta näillä leveysasteilla arjen kannalta aika haasteellinen...

   Poista