2014/01/18

Talvilauantai

 Tänään ollaan saatu nauttia mahtavasta talvisäästä! Hyödynnettiin aurinkoinen kirpakka pakkassää koko perheen voimin ulkoilemalla. Käytiin jäällä kävelemässä ja heittämässä Onnille palloa. Lunta on tosi vähän, joten huomenna taidetaan testata pystyisikö tuossa rannassa luistelemaan. Nyt kovilla pakkasilla jää vahvistuu niin nopeasti, että tässä lahdenpohjukassa ja rantojen tuntumassa uskaltaa jo hyvin liikkua. Virtapaikat sen sijaan ovat toinen juttu. 


 Toppatakista huolimatta pienelle koiralle tulee näillä miinusasteilla aina kylmä. Töppöset olisivat hyvät, mutta sellaiset eivät tahdo Onnin vauhdissa tassuissa pysyä. Kokeiltu on...Iltapäivällä käytiin Aalto-museossa. Oi että, kyllä siinä on arkkitehti minun makuuni! Ei voi kuin ihailla ja arvostaa Aallon elämäntyötä. Museokaupasta jotakin mukaankin tarttui, siitä myöhemmin:)

Nyt saunaan ja sen jälkeen herkuttelemaan blineillä. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Janutex valmistaa koirille mittojen mukaan kohtuuhintaisia ja lämpimiä vaatteita. Eivät ehkä ole lookiltaan ihan trendien aallonharjalla, mutta lämpimiä ja käytännöllisiä. Meillä on aina pakkasilla koiralla villapaita ja sen päällä vielä Janutex-haalari. Töppösiä ei olla sitämyötä kaivattu koska lahkeet suojaavat jalat aivan nilkkoihin asti niin tassutkaan eivät palellu jos vaan pysytään liikkeellä :)
    Tervesin, Hanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä tutustumassa tarkemmin:) Onnilla on lahkeellinenkin haalari, mutta siitä haukku ei oikein välittäisi, liikkuminen menee kiemurteluksi ja venkoiluksi;)

    VastaaPoista