2014/01/27

Vitamiinit korissa

Niin vain viikko taas pyörähti sujuvasti käyntiin. Harmillista ettei ihania talviauringon säteitä ole vähään aikaan nähty, mutta kyllä tässä siltikin huomaa jo valon lisääntyneen ihan mukavasti. Kevättä kohden mennessä vitamiinivarastot alkavat olla lopuillaan, joten jaksaakseen täytyy myös yrittää pitää huolta itsestään: syödä hyvin (viikonloppuna tuli ainakin syötyä riittävästi, jos ei muuta), nukkua tarpeeksi (niin vaikeaa kun ei malttaisi mennä ajoissa sänkyyn!) ja liikkua (no vähän luisteltiin ja käytiin kävelemässä, parempi kuin ei mitään).

Jotta hedelmiä ja sitä kautta niitä vitamiineja tulisi popsittua riittävästi, olen huomannut että niiden pitää olla esillä. Muuten unohtuvat jääkaapin lokeroon, raukat. Appelsiinit ovat nyt parhaimmillaan ja löysin H&M Homen mallistosta kivan metallikorin. Ilmavasti säilytettynä hedelmät eivät pilaannu huoneenlämmössäkään. Ja toki yksinkertainen design ja musta väri miellyttävät tämän sisustelijan silmää paremmin kuin hyvin:)

Mitenkäs te muut, meinaako talvi väsyttää vai vieläkö jaksatte reippaina odottaa kevättä?

Pirteää alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ai että tuo kori on mahtava! Monesti on tullut katseltua tuota H&M:llä, mutta en ole vielä antanut itselleni lupaa ostaa sitä.

  Talvi väsyttää, joten kevättä odotellaan kipeästi. Tosin tämä kevät varmaan tulee menemään ohi koulukiireiden takia... mutta silti aion saada piristysruiskeita edes keltaisen värin muodossa, jos en aurinkoa kerkeäkään nähdä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Salla:) Kori on kyllä kiva ja sitähän voi käyttää vaikka mihin muuhunkin tarkoituksen!
  Tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 3. Tuo kori on kaunis!!! Oranssi ja musta sopii niiiin hyvin yhteen! Mä yritän syödä paljon d-vitamiinia (purkistakin sitä tulee otettu 100 mikrogrammaa päivässä), se tuntuu auttavan isoimpaan väsymykseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Joo, Deet onkin tärkeä ottaa purkkikamana, niin meilläkin tehdään:)

   Poista