2014/01/28

Tiistaitulppaanit ja muuta arjen luksusta

Useinmiten kukkia tulee hankittua perjantaisin. Perjantaipuskan ostaminen siivottuun kotiin on aika huippu juttu. Mietinpä sitten vaan, että miksi ei vähän ankeaa alkuviikkoakin piristäisi kukilla. Tämän oivalluksen johdosta kävin hakemassa tulppaaneita. Hempeän hailakan vaaleanpunaisia. Vitosella kaksi kimppua, ei paha. Yleensä ostan vain valkoisia kukkia, mutta nyt halusin vähän sävyä kukkiin. Kauniita ovat ja kivasti alkavaa viikkoa piristävät!Olen yrittänyt tietoisesti keskittyä positiivisiin juttuihin. Täällä blogissa ja elämässä ylipäätään. Kyllähän se helpompaa on, jos nauttii arjesta ja sen pienistä iloista, eikä keskity niihin kaikkiin ei niin mieltä ylentäviin asioihin. Onhan niitäkin elämässä, tietenkin. Perjantain possujuhlissa (työpaikan "kuusenkaatajaiset") juhlapaikan isäntäväkeen kuuluva trubaduuri teki ja lauloi laulun toiveisiin liittyen. Kyseli meiltä muutamilta mitä toivoisimme, jos saisimme yhden toiveen (ja niistä sen laulun sitten väsäsi). Toiset toivoivat lottovoittoa, unelmamatkaa tai muuta vastaavaa. Minä toivoin että lapset riitelisivät vähän vähemmän... Kertonee jotain näistä arjen realiteeteista:D


Tänään syötiin some-hitti-tomaattimurskasta (Mutti, mikäli joku ei vielä tiennyt;) tehtyä tomaattijauhelihapastakastiketta ja spagettia. Kynttilän loimottaessa, vastaraastetun parmesaanin kanssa. Vielä kun lasissa oli Light Cokista (melko villiä!), niin sanoisin että jonkinasteinen arjen luksus tavoitettiin.  Jälkkäriksi vähän jätskiä ja laulukisat lasten kanssa pystyyn (Singstar kotiutui meille viime viikolla). 


Ja se mikä varsin luksukselta tänään tuntui, oli valo! Aika mahtavaa tulla kotiin, kun ei ole säkkipimeää. Kevättä kohti ollaan selvästi menossa:)

2 kommenttia: