2014/09/01

Ihastuttava sisustusputiikki Oulussa: Lifestylenordic

Viikonloppuna sain vajaan tunnin omaa aikaa, jonka käytin mihinkäs muuhun kuin sisustusputiikkivierailuun. Tilasin Lifestylenordicista jo jokunen viikko sitten netin kautta muutamia pieniä sisustusjuttuja, mutta kun yllättävä mahdollisuus tarjoutui vierailla myös paikan päällä, en voinut jättää sitä käyttämättä.


Miten tunnelmallinen tuo ihana sisustuspuoti olikaan! Aivan ihana vanha aitta(?)rakennus torin kupeessa meren äärellä, punamultaiset hirret, jyrkät sisäportaat ja entäs ne kaikki ihanat sisustustuotteet sitten... Valikoimissa oli ainakin TineK:ta, Nicolas Vahén ja Design Lettersin tuotteita, House Doctoria, Becksöndergaardin huiveja ym. ihanuuksia.

Olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi, mutta onneksi/harmiksi aikaa oli rajallisesti ja olin kävellen liikenteessä. Uashmaman paperipussit, House Doctorin valosarja, isompi TineK:n tuikkulyhty ja suojaruukku jäivät kyllä vähän kaivelemaan. Niin, ja muutama uusi tyynynpäällinen olisi tietenkin näin syksyn tullen tullut ihan tarpeeseen. Heh.

Lifestylenordic sijaitsee osoitteessa Aittatori 10 ja toimii myös nettikauppana. Ainakin oma tilaukseni tuli ihan supernopeasti. Liikkeen omistaja oli ihanan ymmärtäväinen (tai ei ainakaan näyttänyt että piti minua ihan hulluna) kun häärin ympäriinsä kamerani kanssa. :)
Jos suuntaatte Ouluun, suosittelen ehdottomasti vierailua tähän tunnelmalliseen sisustusliikkeeseen!

Ps. Ei ollut maksettu mainos :)

Viikon viheliäisin päivä on takana päin, jee!
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

-Liina


1 kommentti: