2014/09/21

Pellavaa ja kashmiria vaatekaappiin


Syksy näkyy sisustuksen lisäksi myös vaatekaapin päivityksenä. Trikoomekot, shortsit ja sandaalit pakataan talveksi syrjempään ja tilan valtaavat pehmoiset neuleet ja mukavat pellavaiset t-paidat. Vaatekaapissani oli iso kashmirneuleen mentävä aukko. Tykästyin FilippaK:n vaaleanharmaaseen (vaaleansiniseen?) neuletakkiin jonka hankin tuota puutetta täyttämään. Sokokselta tuli mukava -30% alekuponki, jonka tuossa hyödynsin.  Alerekistä löysin myös valkoisen pellavat-paidan. Filippaa sekin.
Vaateostoksissa sekoittelen iloisesti laadukkaampia merkkejä ja ketjuliikkeiden tuotteita. Kuvassa valkoinen FilippaK:n teeppari, tummanharmaa t-paita Lindex, kashmirneuletakki FilippaK, harmaameleerattu pellavat-paita Lindex, vaaleanharmaa neuletakki Lindex.

Tosi usein ketjumerkkien tuotteet pärjäävät laadukkaamille vastaaville ihan mukavasti. Nyt onkin mielenkiintoista verrata miten Lindexin t-paidat pärjäävät (alen jälkeenkin) huomattavan hinnakkaammalle FilippaK:lle. T-paidat ovat itselläni sellaista kulutuskamaa, ettei niihin viitsi hirveitä summia upottaa - ellei laatu sitten ole niin paljon parempaa, että sijoitus maksaa itsensä takaisin.


Yleensä panostan pitkäaikaisempiin juttuihin vähän enemmän. Neuleet, takit ja esim. kengät ovat sellaisia, joissa laatu menee hinnan edelle. Paljon käytetyt vaatteet kuten trikoopaidat ostan usein ihan hyvillä mielin edullisempien merkkien valikoimista.

Mitenkä teillä muilla, hankitteko vaatteenne tietyistä liikkeistä/merkeiltä, vai tuleeko hankintoja tehtyä sekoitellen, kuten itselläni?

Leppoisaa sunnuntaita!

-Liina

6 kommenttia:

 1. Minä olen ihan hurahtanut näihin pääskykuoseihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo oli ensimmäinen joka tuli vastaan ja tykästyin kyllä heti! :)

   Poista
 2. Itse ostin myös tuon neuleen Lindexiltä ja voi kun se onkin ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut toistaiseksi ainakin ihan nappiostos itsellenikin! Vähän vain jännitän, alkaako nyppyyntymään, mutta toivotaan ettei!

   Poista
 3. Kauniit vaatteet, mutta ihana on tuo yksinkertainen naulakkokin, siksipä kyselin mistä naulakko on peräisin? =)

  VastaaPoista