2014/09/19

Petroolinsävyä olohuoneeseen


Petroolinsininen miellyttää tällä hetkellä värisilmääni kovasti. Sitä sävyä löytyi tyynynpäällisestä ja torkkupeitosta entuudestaan. Ne toin olohuoneeseen ja kaveriksi hankin uuden Nappula-kynttilänjalan. Iittala on nimennyt tuon sävyn merensiniseksi, mutta kaipa se petroolikin ihan käypänen on.

Betonialunen on viime viikon tuliainen Granitista. Lupasin tuoda sen ystävälle, mutta kävikin harmillisesti niin että alunen halkesi laukussa. Asettelin irtopalaset paikoilleen kuvauksen ajaksi. Huijausta siis tämäkin kuva!


Luonto tarjoaa taas omaa taidettaan. Korkean ikkunan takana oleva tuomi alkaa saada aika upean syysvärityksen!

                                                             ///


Viikko on (taas) ollut melkoisen vauhdikas. Siksipä en tänään kuvittelekaan siivoavani tai tekeväni oikein muutakaan hyödyllistä vaan siirryn kohta tv-huoneeseen katsomaan Vain Elämää -aloitusjaksoa. Olen niin väsynyt viikosta, että itken taatusti silmät päästäni ihan pelkästään sen takia. Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Oijoi, petrooli houkuttaa täälläkin. Ja vielä kuparin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläisina pikkuripauksina väriä onkin helppoa (ja turvallista) hankkia. Ei ehkä niin pääse kyllästymään, ja jos pääseekin niin ei sekään katastrofi ole! Kupari tuntuu minustakin vielä tosi kivalle materiaalille. :)

   Poista
 2. Minulta jäi aloitusjakso näkemättä - täytyy katsoa se vielä tänään! Ihana tuomi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jakso oli, joskin vähänlaiseksi jäi itkeminen osaltani. Ei se kai huono ole. :D

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo petrooli nappula!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti raikastaa petrooli, kaunis koti ♡

  VastaaPoista