2014/09/24

Parhaat juhlat

Ihanat juhlat syntyvät rennosta tunnelmasta, mukavista vieraista, kauniista ympäristöstä ja kattauksesta, hyvästä syötävästä ja juotavasta ja jos tuuri käy, myös kauniista säästä. Kummityttömme ensimmäistä syntymäpäivää juhlistettiin upeassa syyskuun auringossa, vielä lähes kesäisissä lämpötiloissa.
Lahjaksi veimme Design Letters -mukin ja mustavalkoisen julisteen (muistaakseni kotimaista alkuperää, sirkusteltta ja mietelause sen alla, muistaisiko joku kenen valikoimissa?) Mieheni teki kummitytölle myös omat "design"-pölkyt.Sää onneksi suosi, lapset viilettivät ulkona ja grillauskin oli ihan miellyttävää hommaa auringonpaisteessa.
Ruoka oli jälleen kerran herkullista ja parastahan oli kun päivänsankari sai syödä (ihan itse!) palan kakkua. Se oli aavistuksen sotkuista hommaa, eikä siitä kuvamateriaalia löytynyt. :)


Ja  mitä olisivat juhlat ilman laulua. Siitä huolehtivat tällä kertaa tosin vain lapset.Ihanat juhlat, tarjoilut ja ennen kaikkea maailman suloisin kummityttö. <3Tässä hyytävässä räntää vihmomassa säässä on ihana palata hetkeksi aurinkoisiin juhlatunnelmiin. Olen sitä mieltä, että kannattaa juhlia aina kun siihen on vähänkin (tai vähänkään) syytä!

Kivaa keskiviikkoa!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniita kuvia. Olisikohan printti ollut Muumurun? Ihanat pölkyt kummityttö sai!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmaa <3
  Tosi hienon lahjan kummisetä teki.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja hauska idea tuo design-pölkky :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja hauskalta kuulostavat itse juhlat myös! Aika samaan aikaan oli meidän molempien kummitytöillä juhlat :)

  VastaaPoista