2014/09/03

Kaunista juuri nyt


 
Kuvissa tällä hetkellä kauniilta näyttäviä asioita. Kuparia (vaikka onkin jo vähän last season, messinki olisi kai nyt se juttu), kiveä, vihreää ja valkoista. Syksyn tullen kotiin ja sisustukseen tulee varmasti lisää pehmeyttä  ja tummempia sävyjä, mutta toistaiseksi tällainen eleetön ja raikas näkymä ilahduttaa.

Kynttilät on yksi helpoimmista tavoista luoda tunnelmaa. Kynttilänjalkakokoelmaa (no ei niitä koviin paljoa vielä ole, eh?) tekisi mieli kartuttaa lisää. Ensi viikolla pääsen ehkä Granitissa käymään, toivotaan ettei mopo karkaa ihan käsistä. Sieltä varmasti löytyy yhtä jos toistakin aika ihanaa.

Taas on jo keskiviikko, ihan hurjaa. Vastahan oli viikonloppu?! Loppuviikoksi on tiedossa kaikkea kivaa kuten illallisjuttuja (työn merkeissä tosin) ja kummitytön syntymäpäiviä (en malttaisi odottaa, kummityttö on niiin suloinen!).

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

-Liina

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tarkoitatko kuparinväristä H&M:ää vai tuota valkoista keraamista? Tuon keraamisen olen saanut isäni sukulaiselta, ja tykkään siitä kyllä tosi paljon. Sitä voi käyttää sekä tuikkujen, että kruunukynttillöiden polttamiseen. :)

   Poista
 2. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/09/blogien-uudet-sisustushitit.html

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ihania juttuja. Itse omistan myös tuon h&m kynttilänjalan, mutta vielä en ole uskaltanut siinä kynttilää poltella ;) Mukavia syksyisiä päiviä sinne <3

  VastaaPoista
 4. Ääää, minäkin haluan Granitissa käymään, mutta matka on liian pitkä. Nimenomaan niitä kynttilänjalkoja olisi ihana kahmia. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin viime käynnistä on yli vuosi. Täytyy tehdä jonkinlaista ostoslistaa/-suunnitelmaa etukäteen, ettei mopo karkaa sitten ihan käsistä. :D
   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista