2014/09/07

Kööpenhamina

Teimme toissa esänä siskoni kanssa reissun Tanskaan, Kööpenhaminaan. Kaupunki (ja maa) vei sydämeni samantien! Design, muotoilu, elämänasenne ja se kuuluisa "hygge". Ah, tunsin löytäneeni kotiin. :) Lokakuun alussa pääsen jälleen tuohon ihanaan kaupunkiin, tällä kertaa työn merkeissä. Toivon että pienelle shoppailukierrokselle Illums Bolighusiin jäisi aikaa. Siellä saisi kyllä vietettyä tunnin jos toisenkin, edustettuna ovat lähestulkoon kaikki lempimerkkini, mitä sisustukseen tulee.

Ihan vain muistin virkistämiseksi ja fiilistelyn vuoksi alla muutama kuva parin vuoden takaiselta reissulta. Oli yksi parhaita matkoja, joilla olen ollut. Kiitos sisko <3.







Tänään tein muuten ihan mahtavan löydön. Pyörähdin aamupäivällä Asuntomessualueella asukkaiden järjestämässä pihakirppistapahtumassa ja ohikulkumatkalla pysähdyin myös puutarhaliikkeeseen. %ieltähän löytyi kaipaamani viikunapuu -70% alennuksella! Huomenna ehkäpä kuvia uudesta kasvitulokkaasta. Luin että selviäisi talvettamisesta hämärämmissäki olosuhteissa, joten toiveet ovat tämän kasvin kohdalla korkealla. :D

Mukavaa alkavaa viikkoa!

-Liina

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kivalta! Ensi viikonloppu menee nimittäin noissa maisemissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, ihan ei samalle lennolle päästy! :) Kööpenhamina on ihan mahtava kaupunki, uskon että sinäkin tykkäät. :)

      Poista