2013/11/27

Hotellikuolemia ja arjen oivalluksia


Olen työmatkalla Espoossa loppuviikon ja suunnitelmissani oli käydä tänään Helsingissä keskustassa ainakin Granitissa ja Perobassa (jossa en ikinä ole vielä käynytkään!). No niin jäi suunnitelman asteelle tuo vain, sillä pysähdyin tulomatkalla Ikeassa ja taisinpa käyttää kaiken liikenevän ajan (ja rahat) jo sinne. Nyt on sitten koko talveksi kynttilöitä, taulunkehyksiä (kun vain ehtisi niihin jotakin kehystettävääkin keksiä!), lahjapaperia ja muuta paketointitarviketta sekä kaikenmaailman purkkeja ja keittiötarvikkeita (kaikki tietenkin tuikitarpeellista ja ehdottomasti suunnitellusti ostettua) auton takakontti täynnä. En siis keskustaan ehtinyt lainkaan vaan teen täällä Tapiolassa hotellikuolemaa... Huomiseksi on täysi päivä tiedossa ja illaksikin ohjelmaa, eli enpä taida huomennakaan keskustaan ehtiä. Perjantairuuhkaan en sinne myöskään taida haluta, eli ehkäpä ajelen täältä suoraan illaksi mökille. Siellä onkin viikonlopun ohjelma jo tiedossa, sillä sunnuntaina juhlitaan nuorimman tyttären viisivuotissynttäreitä! Enää vain pitäisi suunnitella ja miettiä tarjottavat, hankkia lahja ja miettiä muut käytännön jutut. Koskaan en mitään viime tinkaan jätä;)

Ihmeellisesti täällä reissun päällä tulee ikävä lapsia. Niin se vain usein on, että nähdäkseen lähelle täytyy mennä kauas. Kotoa poissa ollessa sitä taas muistaa ja ymmärtää miten rakkaita ja tärkeitä nuo pienet jatkuvasti keskenään tappelevat riitapukarit ovat <3. Välillä on siis hyvä äiti-ihmistenkin päästä/joutua pois arkisirkuksen pyörityksestä. Tällainen hotelliriutuminen saa sen normaalin iltahässäkän tuntumaan ihan houkuttelevalta vaihtoehdolta.


Kuvissa oleva lapsenmielinen asetelma syntyi Weekday carnival blogin  inspiroimana. Meillä oli viime viikonloppuna lasten kanssa tosi hauska aamupäivä, kun käytiin metsässä tarpeita etsimässä. Polun varsilta löytyi aivan mahtavia isoja kuusia, joiden maahan asti ulottuvat alaoksat muodostivat hauskoja piilopaikkoja ja "majoja". Useammin pitäisi ottaa lapset mukaan ja painua metsään. Se tekee hyvää kaikille! Kamerakin oli mukana, mutta ensimmäisiä kuvia kuvatessa tajusin akun olevan loppu. No, seuraavalla kerralla sitten...

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti