2013/11/17

Viikonlopun satunnaisotokset


Viikonloppuna on ihanaa kun ehtii kuvata valoisan aikaan. Mitään erityistä teemaa näillä kuvilla ei ole, kunhan kuvailin vain. Alla vanhemman tyttären tekemä isänpäivälahja joka tuotiin mökille. Sopii tänne kuin nenä päähän. Mielestäni aivan mielettömän hieno! Ja kuulemma olisi saanut valita myös ruskean laudanpätkän, mutta harmaa oli kauniimpi. Äitinsä tyttö.Tästä kuvasta näkyy hiukan miestäkin. Yritin kovasti saada rajattua kuvaa, mutta en ihan onnistunut... Valokuvataulun olen saanut ylioppilaslahjaksi äitini enolta. Siihen täytyisikin vaihtaa valkoiset paspikset, niin olisi vähän raikkaampi tuossa paneloidulla seinällä.Ja tässä Onni-Ponni. Omassa elementissään. Pallohullu noutaja, joka ei ole koskaan väsynyt ennen pallonheittäjää. Jaksaa siis juosta pallon perässä suurinpiirtein ikuisuuden. Ihan pöhkö tapaus. Ja vielä tuvasta kuva. Heh, liinasta huomaa ettei laatu ole Mustamäen torilla aina ihan priimaa. Liina on enemmän kuin kymmenen vuotta vanha, ehkä jopa viisitoista? Monessa on ehtinyt olla mukana jo. No, kelpaa tänne mökkikäyttöön paremmin kuin hyvin, eikä reunan sinnepäin -leikkaus haittaa yhtään.  Ai että tykkään tuosta raidallisesta matosta. Aiemmin pöydän alla oli ruskea lankamatto, mutta kyllähän tuo raita vaan näyttää paljon paremmalta. Omaan silmään ainakin!Vaikka mökillä näin syksyisin ja alkutalvisin vähän satunnaisemmin olemmekin, halusin silti laittaa terassille edes muutamat talviset istutukset.Viikonloppuun on mahtunut paljon muutakin kuin satunnaista kuvaamista. On kärrätty loput lehtikasat pihasta, mies laittanut aittaan räystäitä, lapset leiponeet pullaa mummun kanssa ja me miehen kanssa käyty juoksulenkillä. Harmittaa vain ettei ehditty valoisan aikaan saunoa. Olisin halunnut käydä järvessä pulahtamassa. Pimeällä kun en uskalla.

Tänään saimme vielä vieraiksi asuntonäytön alta karkuun tulevat vanhempani. Ja niin, kävipä pihapiirissä myös pyörähtämässä Eino:

 
Sunnuntai-ilta on muuten vähän tylsä tapaus ovella kolkuttelevan alkavan viikon takia, mutta tällä hetkellä ihan parhaat tv-ohjelmat Solsidan ja Silta pelastavat. Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti