2013/11/29

Perjantain kuulumiset

 
No hei joulu, taisit erehtyä meille jo tänään! Joulun syvin olemushan on oikeasti jotain ihan muuta kuin materiaa ja lahjoja, koristeita ja glitteriä. Mutta siltikin, on ihan vähän pakko iloita täälläkin: sain täysin yllättäen ja ennalta arvaamatta työjuttuun liittyen palkinnoksi iPadin! Voi että, olin asiasta liikuttavan riemastunut ja aidon hämmästynyt. Hihkuin riemusta ja hypin tasajalkaa silkasta ilosta. Minä, pitkälti päälle kolmekymppinen, heh. Pomot ja kollegat vähän naureskeli, mutta eipä tuo haittaa, nauretaan mulle muutenkin aika usein...


Ikeasta haalin mukaani joulurekvisiittaa, mm. kuvissa näkyvät lasipurkit joihin ensimmäiset hyasintit tökkäsin. Näyttävät hauskoilta ja juuret ovat kuin valkoista narua kerälle kiertyneenä.  Ylihuomenna onkin jo ensimmäinen adventti ja sen jälkeen saakin ihan reilusti joulu näkyä koristeissa ja kukissa.


Huominen menee pitkälti leipomispuuhissa. Lapset menevät mummolaan piparitalkoisiin ja minä yritän keksiä jotakin tarjottavaa sunnuntain synttäreille.

Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti