2013/11/24

Salaisia puuhia


Eilisestä päivästä puolet kului kaupungilla juostessa. Tai ihan rauhallisesti, ihme kyllä, tuo reissu sujui. Mukaan lähti sitten kuitenkin koko perhe. Siihenkin nähden retken sujuminen niin hyvin oli suorastaan hämmästyttävää. Kukaan ei tainnut menettää hermojaan kertaakaan?! Ehkäpä se, että pidettiin muutama ruoka- ja kahvitauko, auttoi asiaa.
Saatiin jo osa joululahjaostoksista hoidettua, joten tänään tiedossa on  paketointitalkoiden aloittelua. Lapset ostivat muutamia lahjoja mm. toisilleen ja isovanhemmille, joten hekin pääsevät tänään salaisiin paketointipuuhiin.Kauniiden paketointitarpeiden löytäminen tuntuu kyllä tosi vaikealta. Niitä muovisia kaikenkirjavia lahjanauhoja ja räikeitä papereita on kyllä tarjolla vaikka kuinka (onni niille jotka niistä tykkäävät!), mutta jos haikailee yhtään neutraalimpia ja luonnonmukaisempia materiaaleja, niin niiden löytäminen on kyllä työn takana. Yllä näkyvät tarvikkeet on hamstrattu viime viikon aikana monesta eri liikkeestä. Ensi viikolla saatan päästä käväisemään Ikeassa ja olen kuullut että valikoimassa olisi kivoja pakettitarpeita, joten ehkäpä käyn vielä sieltä tarjonnan katsastamassa.

Paketoiminen on kyllä jännä juttu. Jos sen jättää ihan viime tinkaan, se on todella ärsyttävää hommaa. Näin hyvissä ajoin tehtynä se on mielestäni ihan hauskaa puuhaa ja lapsetkin voi siihen hyvin osallistua.2 kommenttia:

  1. Ihania tarvikkeita! Mä rakastan pakettien tekemistä, mutta olen lahjahankinnoissa aina ihan viimetipassa liikenteessä joten useimmiten paketit on aika yksinkertaisia ja samanlaisia keskenään.

    Ja mikä ihana blogi sulla! Jään seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti, Hanna! Kiva että löysit tänne:)

    VastaaPoista