2013/11/22

Perjantain rentoilua

 
Ihanaa, perjantai! Eilen olin pitkästä työpäivästä huolimatta reipas, ja tein viikkosiivouksen. Mielestäni viikonloppu alkaa parhaalla mahdollisella tavalla, kun voi tulla rauhassa puhtaaseen ja siistiin kotiin, tehdä rauhassa vähän hyvää ruokaa ja ottaa lasillisen viiniä.
Tänään syödään leivinuunissa paistettua pizzaa, mies lupasi toimia pizzamaestrona. Leivinuunissa on vasta tuli, joten minä nälissäni aloitan herkuilla, rosmariini-merisuolakekseillä ja lasillisella ritisevän kuivaa valkoviiniä, seuranani uusin Koti ja Keittiö.
Huomiseksi suunnitteilla on vanhemman tyttären kanssa jouluostoksilla käyntiä. Ehkäpä pienemmänkin otamme mukaan. Saa nähdä lähteekö mies vai katsooko paremmaksi jäädä rauhassa kotiin...
 


Yksi suurimmista paheistani on karkin syönti. Tänään on kuitenkin perjantai, eli karkkipäivä, joten nyt en aio potea syyllisyyttä karkkeihin sortumisesta:)

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kiva, kun olet aloittanut blogin :) On kyllä huippu aloittaa viikonloppu valmiiksi siivotussa kodissa, mutta ihan liian harvoin tulee tartuttua moppin torstaina. Täällä myös karkkipäiväperjantai :)

  VastaaPoista
 2. Onpa haskaa että löysit tänne! Täytyykin tulla vastavierailulle:)

  VastaaPoista
 3. Heippa, löysin blogiisi tuolta K-S sisustusbloggaajien kautta, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Googlailin betonipenkkiä ja päädyin blogiisi. Ihania kuvia ja juttuja. Mistä olet hankkinut valkoisen kynttilänjalan pitkille kynttilöille? Upean yksinkertainen.

  VastaaPoista