2014/01/15

Kodin lempinäkymä

Piipadoon Piia postasi kotinsa lempinäkymistä. Nappasin idean mukaani, ja näytän tässä kaksi omaa lempinäkymääni. Ensimmäinen on makuuhuoneesta. Tykkään erityisesti noista sisäikkunoista; sänkyä petaillessa, lakanoita vaihtaessa tai sängyn päällä pyykkiä viikatessa huoneesta näkee mukavasti ulos. Ollaan aika korkealla, joten näkymät on alakerran maisemiin verrattuna ihan erilaiset. Lisäksi mun mielestä miehen tekemät diy-yöpöydät on hienot. Aika pienethän ne on, mutta eipä tule kasattua liikaa rojua niidenkään päälle.
 
 
 
Toinen lempinäkymäni on olohuoneesta ruokailutilaan/keittiöön päin. Ei tässä mitään erityistä ole, mutta korkeassa tilassa voi ainakin kuvitella ajatusten lentävän. Usein istuskelen nojatuolissa, luen tabletilla inspiroivia blogeja tai lehtiä ja rentoudun. Ehkäpä tämän näkymän miellyttävyys liittyykin eniten juuri siihen, että usein tästä kulmasta kotia katselee rennossa mielentilassa?


Kieltämättä olisi kiva nähdä myös teidän muiden lempinäkymiä. Laittakaas korvan taakse;)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Tykätään itsekin kovasti, ainoa toive olisi vain sellaset 15km lähempänä isoa kaupunkia:D Kaikkea ei saa aina samaan pakettiin:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Jenna! Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa uudelleen!

   Poista
 3. Todella upea koti ja niin kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 4. Täytyy sanoa että tuo korkea tila on hyvin avaratava ja sitä on todella mukava katsella ainakin näin kuvasta. Ajatukset nimenomaan lentävät. Me kun emme ole halunneet omakotitaloasumiseen lähteä, joudumme fiilistelemään vähän matalammissa näkymissä.

  Oman lempinäkymäni kotona on olohuone, sen ruusutapetti ja itsetehty lavapöytä. Kokonaisuudesta tuli jotenkin niin harmoninen remontin yhteydessä. :)

  http://mustikkasmoothie.blogspot.fi/2014/01/sisustus-diy-olohuoneen-valmis.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi, rouva G. Kävinkin jo blogissasi vierailulla, teillä on juurikin kuvailusi mukainen ihana ja harmoninen olohuone:)

  VastaaPoista