2014/02/11

Arpajaisvoitto

Viime viikon lopulla sain mukavan yllätyksen postitse. Olin voittanut Nuapurissa-blogin arvonnasta hienon kassin ja kortteja! No kuinkas sattuikaan, lauantainahan tuolle tuli jo tarvetta, kun suuntasin kässäkerhoon. Epäilenpä että tuolle kassille löytyy yhtä jos toistakin käyttöä, siinä kun voi viinipullojen lisäksi kuljettaa paljon muutakin tavaraa, sillä pullolokerikko on irroitettava. Parasta tietysti tuossa kassissa on katseenkestävyys, eli vaikka se jäisi kiireessä eteiseen tai muualle näkösälle hetkeksi (heh) lojumaan, ei haittaa yhtään!
 

 

Siskoltani saatu syntymäpäivälahjapullo pääsi kassiin poseeraamaan, kuvaushetkellä se oli ainoa pullo joka talosta löytyi.

Ystävänpäivän lähestyessä korteillekin tulee varmasti käyttöä, eli siinäkin mielessä arvontaonni osui kyllä hyvään ajankohtaan:)


 
Enpä muista milloin olisin viimeksi missään arpajaisissa voittanut! Pienestä sitä tulee ihminen joskus iloiseksi :)
 
Mukavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva kerrankin olla onnettaren suosiossa:)

   Poista
 2. Voi vitsit, tuo kassi on kyllä kiva! Just sellainen, minkä voi jättää näkyvillekin käytön jälkeen, eikä tartte välttämättä kaappiin tunkea heti. Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 3. Hieno että tuli perille! Tämä on niin ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Oi olen niin kateellinen kun voitit :) Aivan ihana kassi!
  Ja ihana koko blogi :) Ilman muuta jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsinnia ja tervetuloa blogiini! Kiva että löysit tänne:)

   Poista
 5. Hieno kassi, onnea voitosta! Vinkkasin sun blogista muuten Modernisti Kodikkaan Facebook-sivuilla, toivottavasti tänne löytää muutama uusi lukija sen johdosta :)

  VastaaPoista
 6. Modernisti Kodikkaan Kertun vinkistä löysin ihanan blogisi ja jään seurailemaan! :) Kiitos Kertulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne! Sinun blogisi lukija jo olenkin:)

   Poista
 7. Hei Liina, lämpimät onnittelut sinulle ja iso kiitos myös siitä, miten kauniisti olet tuonut tuotteemme esiin blogissasi! Toivottavasti niistä on sinulle iloa. Upouutena yrityksenä olemme todella iloisia kaikista ihanista kommenteistanne! Pitkiä ja valoisia kevätpäiviä ja tervetuloa käymään (lähiviikkoina on tulossa myös kevätuutuuksia): www.ateljeekeltainentalo.com sekä www.facebook.com/ateljeekeltainentalo :)

  VastaaPoista