2014/02/13

Carpe Diem

 
Viime viikolla tartuin tarjoukseen, jota en yksinkertaisesti pystynyt ohittamaan. Efva Attlingin korut ovat heikkouteni. Itse en niitä aiemmin ollut omistanut, ihaillut kyllä olin moneen otteeseen.
Paikallisessa kultasepänliikkeessä oli poistomyynnit, kaikki tuotteet -40%. Lupasin itselleni, että jos erään työhön liittyvän asian saan hyvin hoidettua, saan käydä itselleni Efvan korun hakemassa. Työjuttu meni hienosti, ja nyt rannettani koristaa Tartu hetkeen -rannekoru.


Lahjakassin pohjassa on Attlingin koruja hyvin kuvaava teksti. Taitaapa olla suunnittelijan ihan yleisempikin tunnuslause?Ketju on ehkä aavistuksen liian pitkä, joten taidan käydä sitä hiukan lyhentämässä.
Tykkään käyttää hopeisia melko yksinkertaisia koruja, ja Efva Attlingin korut ovat mielestäni juuri sellaisia.

Mitenkäs te muut, käytättekö paljon koruja ja onko jotakin lempimerkkejä?

10 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa Efvan rannekoru, tai ehkä paremmin ranneke - nahkanarussa laatta tekstillä "memento vivere". En voinut vastustaa :) efvan korut on niin kauniita, tyylikkäitä ja ajattomia!!! Tosi kiva blogi sulla, löysin tänne Modernisti kodikkaan kautta! Jään seurailemaan :) Iloista ystävänpäivää ja loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elina ja tervetuloa mukaan! Olen kyllä Kertulle palveluksen velkaa, niin kivaa että monta uutta lukijaa on hänen avustuksellaan tänne löytänyt:)

   Kivaa ystävänpäivää myös sinulle!

   Poista
 2. Kauniin yksinkertainen. Itse olen melko huono pitämään koruja, sormuksista pidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Sormukset on kyllä helpoimpia koruja pitää. Itselläni ne on ainoat korut joita pidän yötä päivää. Kellot ja rannekorut lähtee heti kotiin tultua ja korvikset viimeistään nukkumaan mennessä.

   Poista
 3. Onpa kaunis♥ Tuollaista voisin itsekin pitää aivan ehdottomasti! Mun lempparikoru on sellainen laattarannekoru, jossa on meidän kaikkien lasten nimet omissa laatoissaan roikkumassa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Minäkin tykkään koruista, joissa on jotakin henkilökohtaista. Minullakin on kaulakoru, jossa on lasten nimet. Tekijä on kultaseppä Pia Westerberg. Hänellä on superkauniita koruja, suosittelen tutustumaan!

   Poista
 4. No kylläpä onkin ihana. Ja se että noissa on aina jokin miete mukana tekee niistä tuplasti spessuja. Efvan jutut on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Annika:) Pelkään että näihin jää koukkuun... Yhden kun on saanut alkaa himoita toista:D
   Se sinun kaulakoru on myös aivan hirmuisen kaunis!

   Poista