2014/02/02

Synttärijuhlaa


Eilen juhlittiin vanhemman tyttären syntymäpäiviä. Vieraina mummit ja kummit, noin pääpiirteittäin:)
Edellisellä viikolla askarreltiin tyttöjen kanssa ylläolevassa kuvassa näkyvät koristeet. Yllättävän helposti tällainen tumpelokin sai ihan hauskan näköiset koristelut aikaiseksi! Idean noihin löysin jostakin toisesta blogista (olisikohan ollut My Second Hand Life?). Kiitokset vaan inspiraatiosta:)
Kylläpä muuten tätäkin kuvaa katsoessa voin taas olla tyytyväinen tuohon Caravaggiooni. On se ihana! 


Tarjoilut juhliin tein perjantaina työpäivän jälkeen, lauantaiaamu oli varattu siivoamiselle ja suolaisten piirakoiden tekemiselle. Note to self, älä ihan kaikkea jätä jatkossa näin viime tippaan;)
Aikataulusta johtuen mentiin tutulla ja melko yksinkertaisella kaavalla; suklaatuorejuustokakkua, Key Lime Pie'ta (miten tuo oikein taivutetaan?!), vähän epäonnistuneita macaronseja ja kolmea eri suolaista piirakkaa. Makeat kakut olivat siitä kiitollisia, että ne piti tosiaan tehdä jo etukäteen, eli itse juhlapäivälle jäi vain niiden koristelu.

 
Kirjoitin Granitista ostamallani lasi-/peilitussilla tarjottavien laadut suoraan kivitasoon. Vähän jännitti imaiseeko musta graniitti valkoista itseensä, mutta taisin saada kaikki hinkattu pois. Huh...
Tytär koristeli suklaakakun itse:)
Sain tuliaiseksi vanhemmiltani ison kimpun liljoja. Äiti tuntee tyttärensä, ovat lempikukkiani!
Pienempi prinsessa juhli eilen tuplajuhlat; ensin aamupäivällä päiväkotikaverin synttärit, (olikin juuri kiireisimmässä valmisteluvaiheessa poissa jaloista, eli mahtava ajoitus) josta tuomisina tuo itsetehty kruunukin.


Huh, niin vaan saatiin synttäriviikonloppu pakettiin. Tällaisissa juhlaviikonlopuissa on se puoli, että arjen taas pyörähtäessä maanantaina käyntiin tuntuu kuin viikonloppua ja lepoa ei takana olisi ollut ollenkaan:)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset synttärit!

    Hei, sinulla on käynyt aika hyvä tuuri - käys kurkkaa minun blogiin. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Marjukka:)
    Jee! Ihan mahtava juttu olikin siellä! Kiitos!

    VastaaPoista