2014/02/12

Tampereen ostokset

Ihanaa keskiviikkoa ja lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille. Kiitos Kertun, teitä on tänne eilisen jälkeen useampia uusia löytänyt! Tosi mukavaa oli myös se, että  niin moni jätti merkkiä käynnistään. Jokainen kommentti lämmittää  mieltä ja tekee tästä hommasta aina vaan kivempaa. Otan tosi mielelläni vastaan myös postausehdotuksia ja ideoita. Blogini on tosi uusi vielä ja haen vähän linjaa sen suhteen, millaiseksi tämä muodostuukaan.
 
Viime viikolla pyörähdin pikaisesti Tampereella. Ihania sisustusputiikkeja kierrellessä olisi mukaan tarttunut vaikka mitä pientä ja isompaakin sisustukseen liittyvää. Tällä kertaa maltoin kuitenkin mieleni ja ostin vain muutaman pienen arkisen käyttötavaran. Nämä molemmat liittyivät keittiöön. Tuliaisiksi valikoituivat tyylikäs musta astianpesuaine ja ihanan keväinen vaaleansininen keittiöpyyhe. Jacobsenin Letters-pyyhkeeseen olen ollut vähän pettynyt. Se on mielestäni aika heikkolaatuinen materiaaliltaan. Kangas on ohuen tuntuista ja pesussakin kutistui aika tavalla. Ehkäpä toimii jatkossa pääasiassa vain ns. sisustuspyyhkeenä uunin luukusta roikkumassa, sillä design on siinä kaunista edelleenkin:)
 

Tiskiaine on mustikantuoksuista. Niin herkullisen tuoksuista, että Onnikin oli tiskiainepullon repinyt ulos paperikassista (en ehtinyt heti tavaroita purkaa) ja nuoleskellut pullonkaulasta löytyneet muutamat pesuainetipat...


Pyyhkeen geometrinen kuviointi miellyttää silmää kovasti. Valmistaja on itselleni entuudestaan tuntematon H Skjalm P. Valmistajaltahan löytyykin vaikka mitä  ihanaa! Myydäänköhän merkkiä mitenkään laajemmassa mittakaavassa täällä Suomessa?Työviikko jo puolivälissä. Hanget (ne aika säälittävät sellaiset) kutistuvat ja linnut laulavat. Hiihtohaaveet olen jo hylännyt. Sukset saavat odotella varastossa ensi talvea. Nyt kun saisi vielä muutaman säteen kevätaurinkoa, olisi aika ihanaa!
 
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kivat ostokset ja ihana blogi sinulla on! Jään innolla odottamaan, että millaiseksi tämä muodostuu. :)

  VastaaPoista
 2. Heissan! Pitääpä sun kannustamana kommentoida nyt ekan kerran.:) Täällä olen innolla seuraillut blogiasi alusta asti, mutta jotenkin se kommentointi on aina jäänyt. Tämä "sisustushulluus" on kyllä aika paha juttu ;) ..mutta oikeastihan se on ihanaa kuinka paljon se tuokaan iloa elämään ja arkipäiviinkin! Täällä kans haaveillaan monenlaisista sisustukseen liittyvistä asioista, eikä nämä blogit taida asiaa auttaa. Tosin helpottaa tietää, etten ole ainut :D
  Jatka samaan malliin! :)
  Terkuin Laura K.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun jaksoit viestiä jättää:)
  Olen samaa mieltä siitä, miten paljon sisustaminen ja vastaavat "turhuudet" arkea piristää. Ei ne pelkästään elämästä onnellista tee, mutta on se arki ja ne normaalit lapsiperheen haasteet paljon mukavampia omaa silmää miellyttävässä kodissa:)

  VastaaPoista
 4. Kivaa löytää uusi blogi. Teillä on todella kaunis keittiö :).

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tuo astianpesuaine näyttää tosi herkulta! Kaipailen itsekin jotain muuta iänikuisten Fairyjen ja Maison Bellejen tilalle - mistä löysit?? Teillä on kyllä kaunis koti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna!
   Astianpesuaine löytyi Tampereen Taito-shopista. En tiedä vaikka löytyisi Jyväskylästäkin? L:A Bruketilla on myös tosi hieno tiskiainepullo.

   Poista