2014/02/04

- NAPPULA -


Hyödynsin tänään Iittalan -30% alekupongin. Ajatuksenani on jo pitkään ollut hankkia itselleni ensimmäinen Nappula-kynttilänjalka. Harvemmin noita on muuten alessa ollut, joten tuo alekuponki oli hyvä käyttää tähän hankintaan. Mielestäni Nappulan muotoilu on tosi hauska. Muutenkin tykkään enemmän kruunukynttilöitä poltella kuin tuikkumallisia, joten siitäkin syystä Nappula miellyttää.

Värivalinta meinasi taas olla vaikea, mutta tämän hintaluokan hankinnassa ei onneksi tarvitse ihan niin suurta stressiä asiasta ottaa. Jos tulee pahasti katumapäälle, raskii ehkä hankkia toisenkin värisen:)


Nappulasta puheenollen, meidän vanhin nappula, tytär siis, täytti tänään vuosia. Ei sitä kohta enää nappulaksi voi kutsua, niin iso tyttö on jo. Hetki sitten päättyivät kavereille järjestetyt juhlat, ja miten se aina onkaan niin että äiti on tällaisten kemujen jälkeen aina vähän väsynyt :).

Kivaa tiistai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Nappula on ihana! Mullakin olisi 30% alekuponki Iittalalle ja ajattelin sen käyttää Aalto-maljakkoon♥

  Onnea tyttöselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista:)
   Minä valkoisen Aalto-maljakkoni rikoin vähän aikaa sitten kun kolautin tiskatessa sen kivitasoon:(

   Poista
 2. Moi!
  Blogiasi on mukava seurata.Kauniista kuvista olen ihaillut kaunista kotiasi.Olen usein miettinyt teidäb korkeata tilaa että kaikuuko teillä?Meillä tämän lainen ongelma on.Jos on joku hyvä niksi,kerro ihmeessä.
  Terveiset Mikkelistä -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kivasta kommentistasi, Anna ja tervetuloa!
   Meilläkin valitettavasti kaikuu aika tavalla:( Kaikista parastahan olisi että akustiikka otettaisiin huomioon jo rakennusvaiheessa (ja esim sisäkatto olisi vuorattu kauttaaltaan akustisella materiaalilla). Ollaan me muutamia akustoivia levyjä itse seinälle viritelty, mutta pinta-alaltaan sitä materiaalia pitäisi olla niin paljon ettei sitä jälkikäteen kovin fiksusti taida saada laitettua. Kaikki matot, verhot ja pehmeät tekstiilit kaikumista vähentävät, mutta rajansa tietysti niidenkin määrällä on:)

   Poista