2014/02/17

HAY - Kaleido


Tässä muotoilua minun makuuni! Hay:n (yksi lempimerkeistäni muutenkin) Kaleido-sarjan tarjottimet ovat mielestäni tosi kauniita. Muotokieli on simppeliä ja eri kokoisia tarjottimia voi kivasti yhdistellä. Tuon harmaan ostin tuliaisena toissakesäiseltä Kööpenhaminan reissulta. Se on muuten kaupunki, jonne on päästävä uudelleen (pian kiitos!). Isomman tarjottimen ostin myöhemmin heräteostoksena. Tuo persikkainen väri oli vain ehkä vähän turhan villi valinta tällaiselle väriallergiselle ihmiselle... Jos joku haluaa sen muuhun väriin vaihtaa, saa ilmoittautua:)

Kaleidot toimivat itselläni arkikorujen säilyttiminä. Käytössä olevat korut ovat helposti esillä ja näin niitä muistaa joskus käyttääkin.

Reipasta alkanutta viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kaleidot on herkkuja! Ja mun mielestä just noi värikkäät on ihania väripilkkuja! :) Meiltäkin löytyy näitä herkkuja, värikkäänä. Mutta myös valkoisena löytyy tarjotin setti Haylta, se saa olla esille aina.. Kaleidot esille kun haluaa väriä, ja kaappiin hetkeksi piiloon, kun väriloiste on nähty! :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  Heli

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä tällaisiin pienesineisiin olisikin kiva vähän enemmän väriä valita. Aina vaan sitä meinaa valita turvallisesti sen "värittömän" vaihtoehdon...
  Kivaa viikkoa myös sinulle, Heli!

  VastaaPoista
 3. Nuo Kaleidot ovat kyllä makeita. Vielä en ole itselleni niitä kuitenkaan hankkinut, kun ruoka-aineiden säilytykseen nuo eivät tainneet soveltua. Noilla on kyllä hyvä laittaa korut ja muut pikkuesineet järjestykseen. :) Muuten Haytä löytyy meiltä myös enemmänkin mm. parista matosta, keittiöpyyhkeistä etc.. Miten nuo tanskalaiset osaavatkin nyt tehdä niin paljon kaikkea kivaa! Ferm Living on yksi lemppareitani myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, käyvät parhaiten kaiken pikkurojun säilömiseen:)

   Olen ihan samaa miettinyt noista tanskalaisista, ne vaan osaa!

   Poista
 4. Olen ihan koukussa keltaiseen Kaleidoon! Näin sen mainoksessa, ja se näytti niin pirteältä. Täytynee hankkia se valkoisen kaveriksi. Vähän väri-ilottelua tähän harmauteen! :)
  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä harmaan talven jälkeen kaipaa vähän väriä!

   Poista
 5. Tuo persikka on aivan ihastuttavan värinen :)
  Itse vierastan kauhean räikeitä värejä sisustuksessa, mutta kaiken tämän valkoisen, harmaan ja mustan keskelle on kiva saada vähän muutakin väriä, näiden pienten esineiden muodossa sitä tulee juuri sopivasti :) Nehän saavat kaappiin piiloon sitten kun alkaa kyllästyttää :D Keltainen väri miellyttää nyt eniten..eli nyt metsästämään keltaista tarjotinta :)

  - Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta. En minäkään uskalla isoja juttuja värikkäinä hankkia, mutta pientavarat on kiva tapa tuoda pientä piristystä sisustukseen:)

   Poista
 6. Meillä on myös tuo persikkaisen sävyinen tarjotin vähän eri mallisena. Kieltämättä vähän haastavampi väri. Yritän mieltää sen nahan väriin, helpompi mieltää se musta-valkoisen kaveriksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä! Nahkan sävyinen kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin persikkainen:D

   Poista
 7. Ihana kuva ja tosi herkullinen väriyhdistelmä noissa tarjottimissa! Kauniilta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!
   Olen tosi huono käyttämään ja etenkin yhdistelemään värejä, mutta näillä pienillä jutuilla on hyvä harjoitella:)

   Poista