2014/02/20

Talven ja kevään välissä

Erikoinen talvi. Ei oikein osaa sanoa, onko se missään vaiheessa oikein alkanutkaan. Aikansa sitä odottamalla odotti. Jossain vaiheessa iski turhautuminen ja siitä pian jo luovutin. Ei se taida tulla. Siirryn kevääseen. Siis odottamaan sitä. Sen on kyllä parempi ilmaantua paikalle. Ajallaan tai jopa etuajassa, kiitos. Nyt tuntuu että eletään ihmellistä välikautta. Ei talvea, jota ei siis edes oikeastaan tullut, eikä kyllä vielä sitä kaivattua kevättäkään.
 

 
Kotonakin on välikausi. Talvisimmat jutut on laitettu sivuun (paitsi tuo valo-oksa jota en ole vieläkään jaksanut irroitaa!). Keväiset (ihanan vaalean turkoosit) tyynyt odottelevat jo sohvalle pääsyä.Ja hei, tänään paistaa aurinko! Aika mahtavaa näin useamman viikon harmaan jakson jälkeen. Hymyilyttää huomattavasti pilvipäivää enemmän:)

Mukavaa torstaita!2 kommenttia:

  1. Juuri tänään mietin, että minun puolestani nämä sylve ja talvät saisivat jäädä heti tämän vuoden jälkeen unholaan ja päästää syksyn, talven ja kevään olemaan taas omat itsensä. Uusi lukija ilmoittautuu samalla. Tosi kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista