2014/02/27

YES


Kuvassa uusin printtilöytöni. Näiden, kuten monen muunkin asian suhteen, tulen "vähän" jälkijunassa. Printit taitavat olla jo vähän out, mutta ei haittaa:)
Elämä on yleensä kivempaa, kun sille vastaa yesyesyes.
 

Viikko on ollut poikkeava, sillä lapset ovat olleet hiihtolomailemassa isovanhempiensa luona. Päiväkoti on kiinni ja kurjahan tokaluokkalaisenkin olisi yksin päivänsä viettää. Ollaan kyllä todella kiitollisia että molempien isovanhemmat meitä näissä tilanteissa auttavat. Eikä voi kieltää, onhan se välillä aika luksusta elää kuin pellossa. Voi olla töissä päiväkodin sulkemisajasta piittaamatta, syödä vähän mitä sattuu (tällä viikolla ei ole kaupasta taidettu maitoa ja appelsiineja kummempaa hakea), nähdä ystäviä ja vietää miehenkin kanssa vähän leppoisampaa aikaa yhdessä.
Maanantai meni kotisohvalla loikoillessa (lamaantuminen iskee aluksi aina silloin kun olisi mahdollisuus tehdä kaikkea sellaista mihin ei ole aikaa ja paikkaa muka löytynyt), tiistaina istuin iltaa työkavereiden kanssa ja eilen käytiin miehen kanssa humputtelemassa "isolla kylällä". Jos Jyväskylässä liikutte, suosittelen lämpimästi Figaro Winebistroa. Saatiin jälleen kerran loistavaa palvelua, miljöö on viihtyisä ja sisustusfanaatikon silmää miellyttävä ja ruokakin oli todella hyvää (sinisimpukoita ja tiikerirapuja). Jospa tänään taas palattaisiin normaaliin arkeen ja tehtäisiin illalla perusteellinen viikkosiivous. Edellisestä kunnon siivouksesta onkin jo aikaa. Eilen auringon pilkahdellessa näytti kyllä nurkat hiukan imuria ja moppia kaipaavan;)

Mukavaa torstain jatkoa, muruset!

16 kommenttia:

 1. Yes, yes yhtään ei haittaa vaikka jälkijunassa tuleekin... :D Myönnän, että itsekin välillä on jälkijunassa, mutta mitäpä tuosta? :) Tärkeintä että itse pitää hankinnoista, ei se onko se in vai out.

  Isovanhemmat on arjen superluksusta.
  Meillä käy mumma hoitamassa tytärtämme joka viikko ma ja ke iltaisin, kun minä opiskelen ja mies iltatöissä. Meillä sattuu myös olemaan aivan mieletön kummitäti tytöllä, joka useasti on myös avosylin tytärtämme hoitanut milloin tentin, milloin muun syyn vuoksi... Ja hoitipa hän tytärtämme viime syksynä kun mieheni kanssa lähdimme Lontooseen 1-vuotis häämatkalle. Muuten olen kyllä todella huono pyytämään hoitoapua, aina yritän viime tippaan asti pärjätä ilman hoitajia. :)

  Mukavaa torstai-illan jatkoa siivojen parissa! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, tarkeintä on että itse tykkää:)
   On kyllä onni että lähipiiristä löytyy tarvittaessa apuja. Kyllä arki ihan oman perheen voimin hoidettuna olisi välillä tosi haastavaa.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Voisinpa harkita jotain samantyyppistä, kunhan saadaan keittiö pian rempattua. Mutta eniten ihailen kyllä tuota Block-valaisinta. Olen harkinnut hankkivani sen tähän "alkuhätään", kun ei ole varaa ostaa nyt Tuplakuplaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän toinen Block on saatu jonkin lehtitilauksen kylkiäisenä! Tsekkaapa josko jotain tuollaista kylkiäistä olisi tarjolla. Saat kaupan päälle lehdet;)
   Teidän keittiöstä tulee varmasti tosi hieno, en malta odottaa lopputulosta:)

   Poista
 3. Tosi kiva printti! Ei kai ne nyt vielä ihan out ole, vastahan tässä itsekin lämpenee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, jotkut vaan syttyy vähän hitaammin:D (minä itse mukaanlukien).

   Poista
 4. Tosi mahtava tuo Yes-printti! Mä en suostu uskomaan, että printit olisivat out...ne on niin ihania:D Ja oi että, kuulostaa huipulta, että isovanhemmat ovat apuna♥♥♥ Meilläkin isommat muksut ovat pari päivää mummulalomailemassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyllä olla avusta tosi kiitollisia!
   Printit eivät siis ole out, ainakaan meidän muutamien mielestä. Nyt se on päätetty:D

   Poista
 5. Figaro on ihana paikka. Wine bistro tosin on vielä kokeilematta.

  Niin ja tuo YesYes on just hyvä - sopii kivasti pupun kaveriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat puolet on tosi hyviä. Ei suotta valittu Wine bistroa vuoden viiniravintolaksi!

   Poista
 6. Ei kai sitä tarvi niin orjallisesti trendejä seuratakaan, vaan kotiin kannattaakin hankkia kaikkea mistä tulee itselle hyvä mieli. In tai out :)
  Winebistro on kyllä Jyväskylän parasta antia!! Olisipa kiva itsekin päästä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä:) Usein vaan huomaan että innostun kaikesta niin jälkijunassa ja se on itsestäkin tosi huvittavaa. Tai sitten se johtuu siitä että kaikki hauskat uudet jutut kulkeutuu tänne periferiaan niin viiveellä...

   Poista
 7. Mulla oli pitkään periaatteena, että kohdemaan kieltä pitää osata ainakin sen "kyllä" verran. Eli jos ei ymmärrä, mitä kysytään, on parempi hymyillä ja vastata kyllä. Toiselle Pariisin työkeikalleni mies opetti minulle ranskaa myös sen "no" ;)

  -Paula

  VastaaPoista
 8. Ei musta printit oo out. Mä oon ihan in love niiden kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan vaan että ne on ihan in:)
   Mäkin nimittäin tykkään!

   Poista