2014/09/13

Balmuir Helsinki

 
Viikko on ollut tosi raskas, kuten postaustahdistakin voi päätellä. Siihen on sisältynyt molempien aikuisten työmatkailua, eskari-infoa, vasu-keskustelua, vanhemman lapsen harrastuksia ym. liikkuvia osia. Onneksi on ne isovanhemmat...

Viikon päätteeksi sain noutaa postista jotakin aivan ihanaa! Voitin Mrs Jonesin arvonnasta aivan upean Balmuirin Helsinki-huivin. Ette usko miten riemastuin voitosta kuultuani (tai no, uskotte varmaan:). Väriksi valitsin harmaan, vaikkakin myös farkunsininen houkutteli. Itseni tuntien tuo harmaa oli kuitenkin varmin vaihtoehto ja uskonkin että tästä huivista iloitsen vuosikausia.

Balmuirilla on huivien lisäksi myös aivan ihania muita asusteita sekä sisustustekstiilejä ja -tuotteita. Haaveissani olisikin mm. Balmuirin pellavalakanat (klik!) tai aivan ihana pellavapeitto (klik!). Peittoa käyttäisin rennon petauksen "päiväpeittona". Olisi varmasti aivan upea!

Luonnonmateriaalit ovat miellyttäneet valinnoissa viime aikoina yhä enemmän ja enemmän. Muutama luonnonmateriaalinen päivitys vaatekaappiinikin on viime viikkoina löytynyt. Niistä lisää tuonnempana.

Kiitos kovasti Mrs. Jones ja Balmuir! Tämä tyttö on nyt onnellinen. :)

18 kommenttia:

  1. Hieno voitto. Onnea!

    Hienoa, että on isovanhemmat jotka tarpeen vaatiessa auttavat. Meilläkin työkuviot olisi vaikeat jos ei saataisi miehen vanhemmilta apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru, olin kyllä aika onnekas! :)

      Isovanhemmat auttavat kyllä arkisirkuksen pyörittämisessä tosi paljon ja kiva että teiltäkin apuja löytyy!

      Poista
  2. Oi mikä voitto! On nimittäin aivan ihana tuo huivi! Mulla on ollut pari vuotta vastaava ja on ihan ykkössuosikkini ollut koko tuon ajan :)

    Täällä kanssa aikamoinen viikko takana.. joten nautitaan viikonlopusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Huivi on kyllä aivan superihana. :)

      Toivottavasti viikonloppusi sujui rentouttavissa merkeissä

      Poista
  3. Mullakin taitaa olla tuo sama huivi, liukuvärjättynä lämpimän ruskeaa ja beigeä. Ja meiltä löytyy myös Balmuirin pellavalakanat, aivan ihanat, suosittelen. Voiskin taas seuraavaksi vaihtaa ne sänkyyn, niistä tulee mieletön luksusolo. Kirjoittelin Balmuirista täällä: http://arkiihana.blogspot.fi/2014/04/pop-in-in-balmuir-pop-up.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko ollut lakanoihin tyytyväinen?
      Balmuirilla on kyllä aivan ihania juttuja, kävin postauksesikin lukemassa. :)

      Poista
    2. Juu olen ollut tyytyväinen. Pellavalakanoissa ihan eri tuntu kuin missään muussa materiaalissa. Tykkään kyllä puuvillasatiinilakanoistakin tai vanhoista,mihan pehmeiksi pestyistä puuvillalakanoista.

      Poista
  4. Vinkki: Olis kiva saada tollainen joululahjaksi. S.

    VastaaPoista
  5. IHANA - Onnittelut hienosta palkinnosta!!

    t.Sanna

    VastaaPoista
  6. Ihanaa postia olet saanut, huivi on upea :) Onnittelut voitosta!

    VastaaPoista
  7. Ihana huivi! Tarttuuko siitä esim mustiin vaatteisiin karvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivista ei kyllä tartu mielestäni vaatteisiin yhtään mitään. Olen siihen ollut todella tyytyväinen! Materiaali on superpehmoista, ei kutittavaa. Ihan täydellinen huivi!

      Poista
  8. Hieno huivi! Minkä kokoinen se on? Mietin, että riittääkö 42x180 vai olisiko 70x195 parempi? Katsoin siis koot Balmuirin nettisivuilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo minun huivini on varmaankin tuo pienempi koko. Mielestäni huivi on ihan näppärän kokoinen ja sen saa kivasti kieputettua kaulaan. Jos tykkää että huivi on kaulassa todella muhkea ja paksu, niin silloin isompi on varmaankin parempi. Itse käytän huivia paljon sisälläkin, ja tykkään ettei huivi jättimäinen ja kamalan paksu.

      Poista
    2. Korjaan: huivini on sittenkin tuo isompi.

      Poista