2014/10/07

| BALMUIR BEANIE |

 
Talven varalle on syytä huivien lisäksi varustautua myös pipolla. Mielestäni minulla on vähän kummallisen mallinen pää ja harvat pipot istuvat päähäni kauniisti. Nyt löytyi kuitenkin minunkin päähäni kivasti istuva pipo, Balmuirin* ihana Helsinki beanie. Tykkään erityisesti siitä, että malli on tarpeeksi väljä ja malliltaan aika pitkä. Liian kireät ja lyhyet pipot kun tuppaavat nousevan hassusti päälaelle.Materiaaliltaan pipo on 100%:sta kashmiria ja väriltään samanlainen harmaa kuin kaulassani oleva Helsinki-huivi. Materiaali on pumpulinpehmeää, joustavaa ja ihanan ohutta. Juuri sopivaa kaupunkireissuja ja muita vastaavia tilanteita ajatellen. Millekään lenkkipolulle tai pihahommiin en nimittäin tätä kaunokaista raskisi pukea.

Nyt vain odottelemaan kirpakoita syyssäitä ja rapsakoita pakkasaamuja, niin pääsee pipoa toden teolla käyttämään!

Tiistaiterveisin,

Liina.

*Tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Tuo pipo on niin miellyttävä. Mullakin on viininpunaisena sama ja tänään Hullareilta ostin vielä 44,90 eurolla mustan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnekas ehdit pipon ostaa, verkkokaupasta olivat jo loppuneet kun minä ehdin apajille. Olisin ostanut joululahjaksi eräälle joka varmasti piposta olisi tykännyt. :)

   Poista
 2. Harkitsin tuota pipoa itsekin ja nyt kun näin tämän kuvan, niin innostuin siitä vielä enemmän! Tosi tyylikäs ja sopii sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on kyllä tosi ihana, voin suositella lämpimästi!

   Poista