2014/10/20

Talvivarustelua


Viime viikolla päälle rapsahtaneet pakkaset saivat minutkin kaivamaan esille talvivaatteita. Vaatteita esiin penkoessani huomasin taas sen, miten laatuun kannattaa tietyissä jutuissa panostaa. OIipa nimittäin mukavaa ottaa esille viime talvena ostamani FilippaK:n villahuivi, joka näytti kuin uudelta, vaikka sitä ehdin käyttää leutonakin talvena tosi paljon. Lisäksi kaapista löytyi Didrikssonin parka, joka on juuri omiaan näille hyytävänkosteille syyskeleille. Mitään untuvaista ei päälle vielä tarvitse vetää, mutta vedenkestävä takki on juuri sopiva valinta tähän vuodenaikaan.

 
Jotain puuttui, ne olivat rennot talvisemmat saappaat. Biker-tyylisiä olen katsellut, mutta ne tuntuivat jotenkin liian rajuilta omaan tyyliini. Löysin pienestä kivijalkaputiikista mukavat vaaleaa nahkaa olevat saappaat, jotka sopivat mielestäni juuri hyvin rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen. Bikerhenkeä niissäkin on, mutta ehkä tuo vaalea väri pehmentää ilmettä aavistuksen?


Saappaat Tamaris/takki Didriksson/Huivi FilippaK/farkut Lindex

Kengät on superhelppo sujauttaa jalkaan kaupungille lähtiessä. Ovat rennot, mutta kuitenkin astetta siistimmät kuin karvareunukselliset Sorelin kumiteräiset kenkäni. Uskon, että tulevat ensi talvena kovaan käyttöön!
Eilen  kyllä satoi niin urakalla, että oikea jalkinevalinta olivat kumisaappaat. Niin kuin vettä ei olisi tullut taivaaltakin tarpeeksi, niin me lähdettiin koko perheen kanssa kastumaan oikein kunnolla ja pulikoitiin parin tunnin ajan uimahallissa. :)
Ihmeellisen paljon sitä ehtikään kaikkea tekemään, kun normaalin viikonlopun sijaan vapaata olikin yksi ylimääräinen päivä! Aina silloin tällöin tällainen tekisi kyllä niin hyvää!

Kivaa alkanutta viikkoa!

Liina.

4 kommenttia:

 1. Kivat saappaat olet löytänyt, mun pitäis kans hankkia tuon tyyliset saappaat talveen. Kivaa alkanutta viikkoa myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mini! Toivottavasti syksy/talvi on muutakin kuin loskaa ja räntää, niin pääsee uusia kenkiä käyttämäänkin. :)

   Poista
 2. Tosi kivat kengät. Itsekin himoitsen parkatakkia vaatekaappiini, ehkä tänä talvena löytyy sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Didriksonsin parkoja voin kyllä suositella, nuorinta lasta lukuunottamatta meillä kaikilla on sellaiset ja on tykätty kovasti. :)

   Poista